Social Media Icons

Top Nav

Gosh effect powder

jan 30, 2013 1 comments
Voor vandaag heb ik een upload over Gosh effect powder in een potje. Ik was namelijk bij Zoëy(Zootjeh). Toen ik deze foto's ging maken. We waren allebei bezig met onze blogs, en ik zag deze staan, en ik vond ze zo leuk om te reviewen, dat ik dat dus ook nu aan het doen ben.
We hebben 3 kleuren, (zie foto), die je hier te zien krijgt. Geel/blauw/en bruin. 


Je ziet hier zoal de achterkant van de potjes. En wat je dan misschien al wel opvalt, is dat ze hele andere namen hebben. De gele is: Glamour, want hij lijkt heel erg op goud. De blauwe is: Bluebell, heeft wel wat in van blauw, maar bell is vast en zeker aangezien het erg op waterblauw lijkt. En de laatste is de bruine, en die heeft de naam: Mink. Mink? Ja, mink..  Hiernaast zie je een mink. Het is een lang beestje, met een mooie bruine gloed, en een bruine vach. Daarom het de bruine ook mink. Omdat het dezelfde kleur is. (Bijna dan).
Voor deze testers wil ik Zoëy erg bedanken. Het zijn jouw ogen die ik heb gebruikt. Dus thx. Maar in ieder geval. Deze is de glamour. De goud/gele kleur. Helaas kun je het niet zo goed zien op de linker, want blijkbaar was die nogal waazig. Maar aan de rechter, kun je volgensmij wel goed zien, welke kleur hij af geeft. Het mooie aan deze kleur is dat hij veel pigment afgeeft. Het blijft er mooi op zitten, en is qua kleur duidelijk te zien wanneer je knippert.
Op deze zie je de blue bell. Hij lijkt misschien wel een beetje wit. Maar dat komt omdat het dus die waterkleur bevat. Het valt niet al te erg op, en kan dus prima gebruikt worden op een normale schooldag, wanneer je niet zo opvallend wil zijn. Deze kleur is alleen wel minder pigmenterend dan de Glamour en de Mink. Je moet meerdere lagen op doen, voor dat je hem duidelijk hebt. Deze kleur is niet erg bijpassend bij lichtblauwe ogen, het zou wel kunnen, maar dan moet je er wel een 2e kleur bij op doen.
En de laatste in de kleur Mink. Het kleurtje van dat diertje hierboven. De kleur is net als bij de Glamour, beter te zien wanneer je, je oog open hebt. Ook pigmenteerd dit kleurtje redelijk goed. Maar je moet bij deze wel 2 lagen op doen. Deze kleur is eigenlijk het meest normaal van deze 3 kleuren. Alles past erbij, en het sluit mooi aan op de meeste huidskleuren. 

Ik vind ze alle drie redelijk fijn om op te doen, aangezien ik ze zelf natuurlijk wel ook eerst heb getest. Alleen wat ik me net pas bedenk is dat het er nogal snel af gaat, en dus niet de hele dag er goed op blijft. Mijn eindconclusie is dat hij niet de slechtste is, maar als je echt goeie wil, is dit geen aanrader. En ohja, het potje heeft ook in de dop, een extra dop met gaatjes, waarmee je zelf kan mengen in een ander potje. 

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier