Social Media Icons

Top Nav

TessaKlok 2.0 Complete Blog Up-Date!

feb 4, 2019 0 comments

Als je een blog start moet je zeker weten dat je gaat bloggen over iets waar je verstand van hebt en gepassioneerd over bent. Daarom is mijn blog gestart met artikelen over make-up en lifestyle. Maar we zijn inmiddels 6 jaar verder en er is een hoop veranderd. En na lang denken en uitwerken heb ik besloten om weer te gaan bloggen. Maarr.. daarvoor is wel een hele andere aanpak voor nodig!

Ten eerste de grote vraag; "Waarover ga ik bloggen?" . Ik kon twee dingen doen. Weer over die typische meiden dingen bloggen of specifieker kijken naar waar ik mij hoe dan ook veel mee bezig houdt. Al snel kwam ik tot de conclusie dat dan film en fotografie is. Maar ik wil ook kunnen schrijven over marketing, hoe verkoop je jezelf, hoe kom je over, hoe presenteer jij je werk? 

Naast dat ik het enorm interessant vind om dat te onderzoeken, mag ik wel zeggen dat ik in de afgelopen jaar al heel veel kennis heb mogen opdoen tijdens school, stages en eigen opdrachten.

Dus wat mogen jullie nu van mij verwachten? Het zal voornamelijk gericht zijn op mensen die via visuele kunsten zichzelf willen uiten. Dat kan zijn een fotograaf, filmmaker, model, Instagram Influencer, YouTuber, schilder etc. etc. Ik zal artikelen schrijven over hoe je het beste een portfolio kunt maken, leuke en handige tips voor programma's en apparatuur, tutorials voor bepaalde manier van film en fotografie en ik wil zelfs artikelen schrijven over make-up en fashion, want nog steeds vind ik reviews schrijven en looks laten zien heel erg leuk en zou ik niet willen opgeven. Waarom? Ik ben naast bedenken en uitwerken van films enorm geïnteresseerd in portretfotografie en ik heb een manier bedacht hoe ik alsnog mijn passie voor make-up en kleding kan verwerken in artikelen waar juist fotografen, filmmakers en modellen wat aan hebben.

Zie deze blog als gids om jezelf als kunstenaar op welk vlak dan ook eruit te laten springen. Want 1 ding is zeker, als je iets hebt gemaakt dan wil je meestal dat mensen het zien, je moet jezelf verkopen en zorgen dat je opvalt en door middel van deze artikelen hoop ik mensen daarbij te helpen.

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier