Social Media Icons

Top Nav

Backstage bij Musical Awards Gala | Officiële video's + Mijn vlog

feb 11, 2019 0 comments
Jaar in jaar uit kijken op TV en het niet willen overslaan. Ik heb altijd met veel plezier mogen kijken naar de opnames van het musical awards gala. Verschillende musicals die zich bij elkaar verzamelen om maar met de meeste prijzen naar huis te gaan. Dit jaar was het voor mij alleen want anders want dit keer was de tv uit, maar mocht ik overal met mijn camera rondstruinen om maar een aantal leuke video's te maken die dag en ik had zelfs de mogelijkheid om het allemaal live te zien in de zaal!Één van de video's die ik heb mogen maken in een video van de zangeres Anastacia die de Killer Queen gaat spelen binnenkort in de musical We Will Rock You wat wordt geproduceert ditmaal door TEC-Entertainment, het bedrijf waar ik dus stage loop. Zij had die dag een prijs uit te reiken en ging natuurlijk over de rode loper en dat moest natuurlijk wel allemaal even gefilmd worden. Een ervaring rijker kan je wel zeggen!

Met The Addams Family waren we daar met maarliefs 11 nominaties! Daarvan hebben we 'Beste regie' , 'Beste vertaling' en 'Beste grote musical' mee naar huis genomen. Plus dat ze een superleuk optreden hebben gegeven met bijna de hele cast.

En voor alle liefhebbers heb ik die dag ook nog gevlogd! Welliswaar in combinatie met een dagje backstage filmen bij The Addams zelf met wat leuke outtakes etc, maar ook op dag van het gala kon ik het niet laten om hier en daar wat andere dingen te filmen voor mijn kanaal :)

Al met al een geslaagde dag! Aan het einde van de avond nog lekker gedanst met een paar van het ensemble, drankje erbij en er nog een mooie avond van gemaakt. Ik heb genoten en ben blij met het resultaat!

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier