Social Media Icons

Top Nav

Een gehele nieuwe Adidas Collectie! | Sneakers4u

dec 5, 2018 0 comments
De reden waarom ik zo’n 5 paar sneakers in de kast heb staan is omdat ik op niets liever loop dan een goed uitziend stel sneakers. Een paar lekker zittende schoenen die opvallen en een echte eyecatcher is wat je outfit helemaal compleet maakt.


Normaal gesproken kijk ik bij de sneaker sectie in de winkel en eerlijk is eerlijk, het verschil tussen jongen en meiden sneakers is mij niet duidelijk. Zelf zie je mij ook niet echt schoenen dragen waarbij je het verschil kan zien, want ik ben nou eenmaal iemand die net zo goed in een jongensoutfit naar school zou gaan want dat vind ík mooi. Maar er zijn ook dames die wel op zoek zijn naar een goed stel sneakers die gewoon lekker een dames touch hebben. 

Zo heeft Adidas de lijn Adidas Superstar Sneakers op de markt gebracht. Met voornamelijk mooie neutrale roze kleuren, de voetvorm is iets minder lomp als bij de mannen, wij dames hebben nou eenmaal smallere voeten, maar ook door de verschillende printjes op sommige sneakers geven toch even dat extra tintje voor de dames.

Houd je nou veel liever van de sportievere modellen, sneakers in een typische retrostijl, dan kan je ook altijd eens kijken op de Adidas Falcon Sneakers lijn, waar Adidas (Meer dan 130)  verschillende modellen en kleuren op de schoenen aanbied, voor ieders smaak een passende paar schoenen en loop rond met de toffe jaren 90’ vibe.  Wat ik zelf heel erg positief vind aan dit soort sneakers, is dat de demping een absolute aanrader is. Je voeten lopen op een zacht bedje van vering, van voornamelijk gel wat gebruikt wordt in de hakken van de schoenen.

 Naast dat lopen ze erg stevig vanwege dikke randen van de schoenen waardoor ze erg van pas komen als je een grote wandeling gaat maken en je hoeft je verder ook geen zorgen te maken voor wanneer zie vies worden, omdat je door het materiaal waarvan de buitenkant van je schoenen zijn gemaakt, de buitenkant makkelijk met een natte doek kan schoonmaken zonder dat er vlekken ontstaan door het wrijven.

Dit is een gesponsord bericht.

Oftewel, nu kerstmis er aan zit te komen zijn er weer een groot aantal nieuwe schoenen waar je uit kan kiezen, zet je oude aan de kant en start het nieuwe jaar met een gloednieuw paar sneakers. Via sneakers4u heb je alle mogelijkheden om alle sneakers qua prijzen met elkaar te vergelijken en gelijk te weten komen waar die desbetreffende sneakerpaar te koop zijn! Wat natuurlijk ideaal is omdat je nu niet meer allerlei verschillende sites langs hoeft te gaan om precies de sneakers te vinden die zelf al heel er graag wilde.
Tot slot wil ik nog even kwijt dat je een mooi overzicht hebt van alle schoenen die in de SALE zijn, dus kan je nog niet kiezen of wil je minder betalen voor de sneakers, dan kan je gemakkelijk zien welke schoenen op dat moment met korting te koop zijn! Wat je ook zoekt, via sneakers4u heb je alle mogelijkheden om snel en gemakkelijk de leukste sneakers te vinden en te kopen.Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier