Social Media Icons

Top Nav

EEN WERELDKAART WAT PAST BIJ JOUW STIJL!

mrt 6, 2019 0 comments
Ooit er wel eens aangedacht om een gave wereldkaart op te hangen in je kamer? Puur omdat je enorm van reizen houdt en daar iets mee wilt doen in je interieur? Het klinkt mij herkenbaar, alleen de meeste wereldkaarten zijn simpelweg te standaard en passen wellicht totaal niet bij je interieur. En als je al leuke wereldkaarten vind, kan je ze zelf niet laten afdrukken omdat het kwaliteit niet goed genoeg is. Geloof mij, ik heb het geprobeerd. 


Maar ik heb vandaag voor jullie de perfecte site om eens een kijkje op te nemen. Je kunt namelijk via Wereldkaarten enorm leuke kaarten vinden op hoog kwaliteit die op canvas wordt gedrukt, van groot naar klein, precies naar jouw keuze!
Ik heb een kaart bij hen mogen bestellen en ik wist niet wat mij overkwam toen ik hem binnenkreeg! Dit is geloof ik de grootste variant en hoewel ik voor jullie de meest mooie plaatjes wil maken om te laten zien hoe hij er uitziet als je hem ophangt, is het helaas zo dat hij niet meer paste op te muur qua hoogte. Maar.. ik wil jullie wel even laten weten dat ik echt enorm verbaast was over de kwaliteit waarop deze wereldkaart is afgedrukt! Haarscherp, kleuren komen precies overeen met de foto op de webshop en er valt geen pixel aan te zien!
Ik kan jullie alleen maar nu vertellen over mijn ervaring met de canvas foto, waar je uit zo'n 100 verschillende ontwerpen kan kiezen. Maar wil je het nou op iets anders af laten drukken dan kan dat op zowat alles wat je kan bedenken zoals onder andere wereldkaart op hout. En niet alleen wereldkaarten, maar ook landkaarten en stadskaarten! Ik kan niet anders zeggen dat ik dit echt een top webshop vind als je op zoek bent naar een kaart wat past bij je interieur, wat snel wordt geleverd en van hoog kwaliteit is!

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier