Social Media Icons

Top Nav

In mijn eentje gaat het beter! | GetTessaHealthy #3

aug 20, 2018 0 comments
Afijn! "Lekker gaat het eindelijk", was wat ik dacht voordat ik op het punt stond om op vakantie te gaan. Ik heb zo weinig gewogen als dat ik al een hele tijd niet meer had gedaan. 73,5 in de ochtend voor het ontbijt! Top, maar dat waren de weken dat ik bij mijn moeder was. 

Thuis wonen blijkt niet ideaal hiervoor
Oftewel, zelf bepalen hoe en wat ik wil gaan eten, een beetje alsof ik alvast kon wennen aan het op mijzelf wonen en dat ging prima! Alleen vorige week was het moment dat ik weer naar mijn vader ging voor de weken vakantie en uhm, daar gaat mijn routine al weer lekker op de hommel. Waarom? Nou ten eerste ben ik nu heerlijk lekker op vakantie!! Niet echt iets om over te klagen en eerlijk is eerlijk, dat heb ik ook niet, ik heb het echt heel leuk. Maar mijn voedsel routine gaat nou niet meer echt zoals gepland.

  1. Ik moet logischerwijs met het hele gezin mee eten, dus dat betekent eten wat de pot schaft, ook wanneer het ongezonder is dan je bedoeling was.
  2. Je hebt het idee, fck it, het is toch vakantie, nu mag ik even genieten en straks dieet ik het er weer van af (het grootste probleem waar ik nu mee deal).

En met deze instelling zal ik waarschijnlijk al het gewicht er zo weer bij eten.

Ik weet dat ik het kan
Wat wel heel fijn is om te weten is dat ik nu weet dat ik het kan. Ik heb 3 weken er intensief op gelet en ik zag gelijk veranderingen en na de vakantie ga ik standaard weer twee dagen korfballen. Dus combineer ik dat met de routine die ik die eerste 3 weken had, dan gaat het straks alleen maar beter.
Nu is het alleen nog een kwestie dat ik deze 3 a 4 dagen achter mij laat. We gaan deze maandag (vandaag, nu ik het schrijf) naar de supermarkt hier in Italiƫ en ik ben van plan weer wat gezonde snacks mee te nemen zodat ik dat kan eten.

Natuurlijk zal ik alsnog met de rest mee eten in de avond, maar gelukkig heb ik meerdere mensen die wat meer op het eten letten nu dus vanaf vandaag met het zelf eten maken moet dat goed komen. Ik bedoel, de laatste 4 daagjes eten in een restaurant, ja dat is natuurlijk niet het meest ideale. Dus knop weer om, gezonde snacks naar binnen werken en proberen hier en daar wat baantjes te trekken in het zwembad!

Ik zal komende week even niet kunnen schrijven, want er zal niet heel veel veranderen aan dit verhaal en de weegschaal is ook niet mee. Laten we maar zeggen dat ik al bang ben voor de nummers zodra ik thuis kom, maar absolute hoop heb voor de weken erna.

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier