Social Media Icons

Top Nav

Stage bij The Addams Family / I'm back!

nov 16, 2018 0 comments
Het ene moment zit je met 17 man in een ruimte en maak je allemaal video's en loopt iedereen met een camera in zijn of haar handen en voor je het weet zit je het andere moment tussen de halfdode personages en krijg je de liedjes die ze zingen niet meer uit je hoofd.Ja, zoals je al aan de titel en de foto kan zien houd ik mij op dit moment veel bezig met The Addams Family, een musical gebasseerd op de vroegere verhalen van The Addams Family in de kranten, op TV en zelfs als films. Ik spring van de ene leuke stage naar de andere leuke stage, dus heel gek dat ik mij niet zo bezig houdt met al het andere, daar verbaas ik mij zelf ook niet zo over.

Op deze stageplek ben ik in principe de enige die de video's maakt. Okee, er komt zo af en toe een making-off crew langs die even laten zien hoe een echte backstage video er goed uit ziet, but heyyy, men is tevreden, ik vind het leuk en ik leer nu zoveel op het gebied van musical, maar ook van script(jes) schrijven, aanwijzingen geven etc.Al met al ben ik dus lekker bezig met veel video's maken. En juist daarom wil ik weer meer gaan doen met het schrijven op mijn blog. Ik weet nog niet zo goed waar het precies heen gaat met het bloggen, maar op dit moment heb ik gewoon de behoefte om meer te gaan doen met teksten en niet alleen maar met video.

Er zitten weer leuke reviews aan te komen, onderwerpen bespreken, interessante tips etc etc. Wat ik ook nog even kwijt wil is dat ik eindelijk mijn website online heb staan van mijn mediabedrijf. Althans, op dit moment is het nog een media portfolio website aangezien ik mij nog moet gaan inschrijven bij de kvk, maargoed, een portfolio online klaar hebben staan is alvast stap 1. Ben jij dus benieuwd wat voor werk ik maak, aangezien ik het er toch altijd over heb, dan kan je een kijkje nemen op www.klokmediaproductie.com 

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier