woensdag 3 januari 2018

Outfit Of The Day | 02-01-2018

Als eerste wens ik jullie allemaal een gelukkig 2018! Een nieuw jaar, nieuwe voornemens en nieuwe kansen om artikelen te schrijven. Ik houd mij de laatste tijd steeds meer bezig met fashion en daarom leek het mij wel leuk om bijvoorbeeld mijn "Outfit Of The Day" te delen met jullie. 


Gisteren was ik bij mijn oma thuis en gingen we gezellig samen een dagje weg. Heerlijk die qualitytime. En dit was mijn outfit. Het weer was prima te doen, een mooie kans om deze broek van de C&A aan te doen met allemaal gescheurde gaten in de broek. Aangezien het met regen of vrieskou dagen niet de perfecte broek is om aan te doen, maar gisteren was een goed dagje hiervoor. 

Deze broek heb ik nog niet zo heel lang. Ik wilde wat minder simpele broeken hebben en heb een aantal bij de C&A gevonden, waaronder dus deze. Een mooie lichte spijkerbroek met die scheuren er in.

Daarnaast heb ik ook nog een lichte trui an waarop staat N2. Warm is de trui helaas niet. Een licht doorzichting stofje waar de wind doorheen waait en waar ook zeker even iets onders moet om niets te laten zien wat je niet wilt laten zien. Deze trui heb ik destijds tijdens mijn uitwisseling in Italië gekocht bij de H&M in Rome. Tuurlijk, want je bent eindelijk eens in Rome en waar koop je kleding? De H&M.. Nee, ik snap mijzelf ook niet.

Maar het is wel een heel prettig shirt/trui want je kan hem bijna elk seizoen wel aandoen, zolang je het maar goed combineert.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall