Social Media Icons

Top Nav

Hoe was de premiere van de korte film?

jan 9, 2018 0 comments

Dat was het dan. Maanden lang lopen te brainstormen, te stressen, veel dingen regelen en uiteindelijk op het randje van de deadline hebben wij het gered. De korte, maar dan ook echt KORTE film was af en konden wij laten zien op de premiere in het Fraterhuis/Odeon in Zwolle.


De dag begon met even alles testen in de bioscoop. Alles goed gerenderd? Is de audio niet te hard of te zacht? Maar vooral om te zien hoe ons gemaakte beeld er natuurlijk uit zag op zo'n groot beeldscherm. Het "film (filmpje) maken voor in de bioscoop." mag ik nu dus al wel afstrepen van mijn bucketlist. 

Maargoed, uit alle kleding die ik had kon ik maar niets vinden wat ik dié avond heel graag aan wilde doen. We hadden nog een paar uurtjes tussendoor om onszelf op te maken en om te kleden. En lieten we nou net midden in Zwolle centrum zijn op dat moment en ik wist dat de ZARA hier en daar wat korting had. Reden genoeg om te kijken of ze daar wat leuks hadden. Ik wilde graag een boventop wat van dezelfde stof was als de broek. Je kunt wel stellen dat ik daarin geslaagd ben.

En toen begon alles. Eerst de foto serie's bekijken van de fotografen uit onze klas en daarna hopaké door de zaal in voor het bewegend beeldmateriaal van de Audiovisueel-specialisten. Onze film komt binnenkort ook online te staan en ik zal er dan wat verder op in gaan. Maar ik kan wel zeggen dat ik blij was met de uiteindelijke reacties. Kort, maar wel mooi.

En tot slot moesten we natuurlijk nog wel even met zijn allen op de foto. Ook alleen het feit al dat er paal voor onze neuzen een eerste jaars fotograaf stond met echte camera met flits en al.. ja mensen, er kan niets tegen een selfie op. En heeft deze foto geen Ellen-Degeneres-Oscar-Selfie gehalte?!!

Oftewel, was het een geweldige avond? Nee.. Hadden we dat ook verwacht? Ja.. Maar iedereen heeft wat kunnen laten zien. We hebben hard ons best ervoor gedaan en we hebben vrienden, familie, klasgenoten en docenten kunnen laten zien wat we hebben gemaakt en toch wel op een gave manier zo in die bioschoop. Net als een spelletje Kahoot spelen op bioscoop formaat, je hebt de kans of je hebt het niet.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier