maandag 20 november 2017

Aapje op de muur | Canvasdoek review

Hoe leuk is dit? Vandaag mag ik voor jullie dit canvasdoek reviewen van Foto op canvas een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het afdrukken van foto's op doeken. Ik heb ervoor gekozen om mijn mooie aapje erop te zetten, dus laten we snel even zien wat ik er van vind!

Het eerste wat mij opviel is dat de kleuren erg mooi overkomen. Helaas kun je dat dan weer wat slechter zien op deze foto, maar vertrouw maar op mijn woorden. Veel ervaring met canvas heb ik niet en daarom was ik wel erg benieuwd of de kleuren net zo goed overkomen op doek als dat de foto zelf ook daadwerkelijk is. Je kan alle foto's die je wilt bestellen en niet bang te  zijn voor ernorm kleurverlies. Wanddecoratie
Ook een pluspuntje is dat je precies de gegevens en je naam op de achtergrond van het doek krijgt. Wil je opnieuw bestellen hoef je niet meer op te zoeken of te meten hoe groot hij was. En als fotograaf ben je trots op je werk, dus mocht er ooit iemand zeggen die je heb je gewoon in de winkel gekocht.. ik dacht het niet.
Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om er een ophang systeem bij te kopen. Het is niet veel, maar zoveel handiger. Het feit dat je dat er in één keer bij kan bestellen is wel iets wat het een stuk makkelijker maakt dan dat je zelf eerst nog naar de winkel moet gaan en al die losse onderdelen moet halen.
Ik heb dus gekozen voor één simpele foto. Waarom? Ik wilde het kwaliteit goed zien. Eerlijk is eerlijk, ik moet toch even wennen. Je foto wordt nou eenmaal opgeblazen en afgedrukt, dan zul je gewoon zien dat de kwaliteit en scherpte van de foto wat verdwijnt. Daarom zou ik het doek ook zeker niet ergens neerzetten of hangen waar je paal met je neus op staat, maar juist meer van een kleiner afstandje zodat het helemaal niet opvalt.

Wil je nou juist graag dat mensen het van dichterbij bekijken kun je er ook voor kiezen om meerdere foto's in 1 canvasdoek te zetten. Je kunt namelijk ook een collage maken van je foto's. Denk aan leuke familie foto's of je vakantie in één beeld. Collage op canvas

Al met al is het zeker de moeite waard om te gaan kijken wat ze allemaal te bieden hebben. Naast dit doek heb je nog zoveel meerdere manieren om je foto af te laten drukken en wie weet vind je er wel iets leuks tussen wat je graag zou willen hebben!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall