Social Media Icons

Top Nav

Week in pictures 15-23 januari

jan 23, 2018 0 comments
Wat was het weer een week. Druk, maar leuk. Ik heb verschillende dingen gedaan, school loopt tegen zijn eind aan voor mijn stageperiode en ik heb weer lekker veel content kunnen maken. Althans, ten opzichte van de afgelopen weken. Dus wat heb ik allemaal gedaan?

Er staat wel week in pictures, maar laten we het iets ruimer nemen. Vorige week ben ik samen met Dani naar Zwolle geweest om weer met haar een fotoshoot te doen. Zij weer content voor haar fashion instagram, ik weer content voor mijn portret instagram. Alleen het was koud, maar dan ook echt KOUD. En ik moest wachten op station meppel. (Plaatje hierboven.) En om het passend te maken bij mijn "feed" het ik het weer terug naar zijn grijstinten gebracht. Niet dat het er toe doet, en relevant is voor jullie, maar zo zag het station er 2/3 jaar geleden nog uit. Veel mooier dan de gele tinten die ze nu hebben.
Zoals ik dus zei. Een fotoshoot. Ik zit in Zwolle op school, wat betekent dat ik Zwolle niet meer heb gezien als schoolplek en leuk centrum met leuke winkels. Totdat we daar dus echte stadse foto's gingen maken en er opeens een wereld voor mij open ging, ik begon Zwolle echt mooi te vinden. We hebben een heleboel leuke winkels gebruikt als omgeving, achtergrond en zelf een coffee gekregen omdat we daar wat foto's gingen maken. Just a sidenote, driemaal raden wie uiteindelijk de heerlijke koffie had.
In het weekend zijn zusje en moeders lief, samen met mij naar het park geweest. Mijn moeder wilde graag een fotoshoot doen, ik was vrij en ik dacht waarom niet. Mensen, ik heb toch vaag het vermoeden dat er iets niet klopt met dat kind voor mij in de auto.. 
Eenmaal in het park heb ik heel wat foto's van mijn moeder gemaakt en zij ook van mij. Deze is dan toevallig door mijn zusje gemaakt. Die ook niet even vertelt dat mijn hemdje niet eens goed zit! Ik moet even iets kwijt. Normaal gesproken zet ík mensen op de foto en laat ze kleding omwisselen midden in de kou. Dit keer deed ik het zelf en heel eerlijk..HOE KAN IK MENSEN DIT AANDOEN?!! Het was echt een hel, maar ik heb weer wat leuke foto's.
Verder die dag zouden wij met het gezin gaan bowlen. Ik had dat echt een superlange tijd niet meer gedaan. Ja, op de Wii misschien, maar niet meer in het echt. Dus gewoon maar mee natuurlijk voor het idee, want ik wist dat ik er nou niet bepaald goed in was. Dacht ik. Dus hoppa deze prachtige schoenen aan en op naar de baan.
In het begin ging het echt verassend goed. Ik dacht oprecht dat ik een kans had om te winnen. Maar na een paar goede gooibeurten weet ik niet wat er gebeurde maar ik bakte er echt niets meer van! En zoals verwacht eindigde ik dik onderaan. No big deal, want het was een leuke avond en na afloop gourmetten in dat restaurant daar, dus geslaagd avondje.
Gisteren dan. Blijkbaar hadden we een gastles en man oh man! Wat een spullen hadden zij mee. Ik heb mogen fotograferen met een camera met een waarde van €13000,- En wat een mooi ding! We hebben een heleboel spullen mogen testen en vragen stellen, het voordeel aan een opleiding.
En tot slot ben ik weer begonnen met sporten en gezonder eten. Ik had al een tijdje een kaart bij basic-fit, maar ik mag er wel iets meer gebruik van maken. Dus daar weer mee begonnen en straks goed proberen te combineren met mijn stagetijden, maar dat komt vast goed.

Dus dat was mijn week(en)! 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier