zondag 28 februari 2016

Haren verven met de Guhl forming mousse

Laatst heb ik mijn haar geverfd met de nieuwe forming mousse flesjes van Guhl. En in deze video laat ik zien, hoe wij het hebben gedaan en wat het resultaat is geworden. De kleur houdt zo'n 3 wasbeurten en vervaagt elke keer dus weer als je je haren wast. Het flesje is ongeveer o'n 6 euro per stuk en het is super simpel. Zie het maar in de video.

Zoals je ziet, het is toch wel echt compleet anders dan wat ik normaal gesproken van mijzelf heb. Maar ik vind het zelf wel echt super gaaf! Het liefst koop ik nu al die flesjes op, zodat ik het lekker vaak kan gebruiken en zolang mogelijk er mee rond kan lopen. En ondertussen ook nog kiezen of ik niet nog even steeds mijn eigen haarkleur wil.

Ik ben blij!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall