maandag 15 februari 2016

Terug van wintersport | De foto's

Dit weekend ben ik naar Winterberg in Duitsland geweest. We waren met een redelijk grote groep mee en we verbleven in een hotel, vlakbij het plaatsje Winterberg. Natuurlijk kon ik het niet laten om een heleboel foto's te maken en dan zoals gewoonlijk lekker te bewerken en op Instagram te plaatsen. 

In deze post heb ik alvast een aantal foto's die ik met mijn mobiel heb gemaakt, tijdens het skiën, dus het kwaliteit zal wat minder zijn helaas, en dure camera meenemen, leek mij niet erg handig op de pistes. Ik hoop dat jullie ze mooi vinden.

Dit waren dan de foto's van dit weekend. Ik heb ook nog wat gefilmd, maar daar zal ik binnenkort wel iets mee doen en online zetten.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall