Social Media Icons

Top Nav

supersales.nl

dec 7, 2014 0 comments
Promo
Iedereen houdt van uitverkoop en al helemaal als er uitverkoop is op kleding. Alleen je moet die kleding dan maar net tegen het lijf lopen. En als je dan iets hebt gevonden, dan blijkt het soms net dat ze niet meer jouw maat hebben. Er is nu een net nieuwe gestarte web-shop waar ik je meer over wil vertellen. Dus lees maar snel verder!

De web-shop waar ik het over heb, heet supersales. De naam zegt het al super uitverkoop. Op deze site kan je kleding vinden uit meer dan 80 winkels zoals V&D, Zalando, Dress-for-less, de Bijenkorf en nog veel meer!
En zoals ik zei, er is natuurlijk niets vervelender, dan iets leuks te hebben gevonden, maar dat het niet in jouw maat is. Je kan op supersales een account aanmaken en daarbij jouw maat invoeren zodat je alleen de kleding te zien krijgt die er dan ook op dat moment in jouw maat zijn. Is dat niet fijn? Maar ook kan je jouw lievelingsmerken invoeren, zodat je sneller kan kijken of er ook uitverkoop is bij jouw lievelingsmerk.
Er is voor ieder wat wils. Voor de dames, de heren maar ook voor de kinderen. Zo kan het hele gezin genieten van deze site, dus mocht je wat minder geld hebben is deze site zeker een handige manier om geld en tijd te besparen. En dan heb je alsnog leuke kleding hangen in je kast.
Wat ook leuk is, is dat er nu een winactie is. Mocht je even geen geld hebben, of wil je gewoon wat extra's, dan kan je meedoen aan een winactie. Je kan 100,- euro shoptegoed winnen bij dress-for-less. Je hoeft je alleen maar te registreren en klaar. (Bang voor dat je telkens mailtjes krijgt? Dat kan je helemaal zelf aanpassen, hoe vaak (of niet), wanneer en voor wat je een mailtje wilt.)

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier