vrijdag 26 december 2014

Voornemens voor 2015

Vandaag is het al de 2e kerstdag en nog even en dan gaan we het nieuwe jaar in. Heel eerlijk meestal stel ik dit soort doelen voor mezelf in de zomervakantie, maar omdat ik in het examenjaar zit en gewoon nog niet kan verwachten wat ik volgend schooljaar allemaal krijg en ga doen, heb ik nu zoiets van 'Ja! In het volgende jaar moeten er toch een paar dingen anders.' Lees dit artikel verder om mijn voornemens van 2015 te zien!
Niet te veel snoepen
Ik denk dat dit één van de veel voorkomende voornemens zijn. Maar ik weet waar mijn gewicht aan ligt, en dat is voornamelijk de lekkere vette broodjes of hier en daar een zak chips tussendoor. En nee, ik vind niet dat ik dik ben, wees maar niet bang, maar het is altijd goed om er wat op te letten, en nou doe ik het al minder, dus ik moet gewoon zo door blijven gaan. 

Meer bloggen en video's maken
Het meest wil ik dat ik meer moet bloggen van mezelf. Ik heb eerst gezegd, ik ga een tijdje stoppen met bloggen, omdat het gewoon best veel is, school, bloggen, youtube, sport. Maar ik heb even daarna toch weer aangegeven dat ik wel door wil blijven bloggen omdat ik er niet zonder kan. Alleen nou post ik soms maar 3 dingen in één maand ofzo, terwijl als ik kijk naar vorig jaar, heb ik er soms wel 20/30 in één maand geschreven. Nou zeg ik niet dat ik dat wil doen, maar minstens 1x in de week is redelijk toch? En dan het youtube, daar gaat het al wel wat beter mee, ik upload zo veel mogelijk video's, maar ik zou regelmaat ook wel fijn vinden, voor jullie en voor mezelf.

Huiswerk maken
Ik weet van mezelf, en ook de leraren geven het aan, dat ik misschien een beetje te weinig huiswerk maak. Oeps. Ik heb er gewoon een hekel aan, terwijl ik wel redelijk tot gewoon goede cijfers haal. Ik heb laatst al besloten dat ik voor economie bv gewoon alles ga maken, en dat is ook gelukt. Dus voor volgend jaar wil ik dit voor alle vakken proberen. Ik zit in het examenjaar, dus even de laatste maanden een extra tandje bij zetten, kan zeker geen kwaad.
Werk zoeken/krijgen
Ik ben 15 jaar, ik wil graag dingen kopen, voornamelijk dingen waarmee ik mijn blog en filmpjes kan verbeteren, en ik wil niet altijd afhankelijk zijn van anderen, maar daar heb ik wel geld voor nodig. Ik zou dus echt heel graag ergens werk willen vinden. Ook omdat ik gewoon graag werkervaring op wil doen,  alleen dat gaat lastig zonder werk. Dus dat is een missie voor volgend jaar, werk zoeken!

Minder hard en onzin praten
Misschien denk je, wat voor een rare voornemen, maar mensen zeggen vaak genoeg tegen mij dat ze er zich aan irriteren dat ik altijd zo hard praat, of alleen maar verhalen vertel, waar niemand wat aan heeft of totaal niet leuk zijn. Soms denk ik dan beter echt dat ik me mond maar beter kan houden, want er komt niet vaak wat goeds uit, volgens de rest dan, terwijl ik dan denk dat het interessant is... blijkbaar niet dus.

Dat zijn mijn voornemens voor volgend jaar. Ik hoop dat ze gaan lukken! Heb jij ook voornemens voor 2015? Laat me ze hieronder weten als je wilt.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall