donderdag 4 september 2014

La Femme 25 Colour Eyeshadows

Alhoewel ik weet dat ik al genoeg oogschaduw heb kon ik dit palletje niet laten liggen. Dit palletje van La Femme zag ik, en ik was gelijk een beetje verliefd. Want die kleuren zien er zo mooi uit. En ik bedacht me dat ik dat soort kleuren nog niet in mijn stash had, dus ik nadat ik heel stiekem heb zitten te swatchen, heb ik hem toch maar meegenomen.

Het palletje heb ik gekocht bij de Big Bazar. En was ongeveer 3/4,50 euro. Precies weet ik helaas niet meer want ik ben het bonnetje kwijt. Het palletje bevat dus 25 kleuren en je hebt van alles. 
Zo. Hier kan je de kleuren wat beter bekijken. Het heeft heel veel blauwe tinten. Maar ook best wat goud/zilver kleuren. En weer roze. En nóg meer!! Dus je hebt genoeg keuze. Zoals ik al zij ik had stiekem al wat swatches gedaan in de winkel, waardoor ik zeker wist dat ik hem mee wou. Maar voor jullie zie je hieronder alle swatches.


En ik moet zeggen dat ik over alle kleuren wel tevreden ben. Alleen de kleuren van de eerste foto zijn niet helemaal perfect, maar dat komt ook denk ik doordat de foto iets meer licht in zich heeft. Maar in ieder geval, ik ben er heel erg blij mee. Het heeft een hele goede pigmentatie, want bij bijna alle swatches heb ik maar één keer hoeven te vegen.

En hier ziet het er uit als ik het op mijn ogen heb. Ik koos wel even voor de wat lichtere tinten om te zien hoe dat uitpakt. Ik ben er blij mee!

Kortom ik raad jullie deze zeker aan!

3 opmerkingen

  1. De blauwe tinten vind ik heel mooi! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hej, ik heb je genomineerd voor de sunshineblogger award!
    Op mijn blog vind je meer informatie erover: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/09/de-sunshine-blogger-award.html
    Liefs Merle

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall