dinsdag 16 september 2014

TAG: Common White Girl


Deze tag heb ik eigenlijk bij verschillende blog's en Youtubers voorbij zien komen. De Common White Girl Tag. En die vragen leken me zo leuk om te beantwoorden, dat ik ook graag deze tag wou doen. En gelukkig heb ik ook een blog, dus kan het ook! Lees verder om mijn antwoorden op de vragen te bekijken.

Favoriete Starbucks drankje?
Helaas is er bij ons in de buurt geen Starbucks. Maar als ik er dan toch kom, dan neem ik meestal de Caramel Frappuccino met Cream. 

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Het licht er bij mij aan waar ik die dag zin in heb. Als ik uitbundig mijn make-up doe, kan mijn hele ochtend routine er wel iets langer dan een uur uitzien. Maar als ik daar geen zin in heb, zou ik het kunnen doen in ongeveer 30 tot 40 minuten.

Hoeveel selfies maak je op een dag?
Ik ga niet bepaald elke dag een selfie maken. Dus de ene dag zijn het er 3 ofzo. Maar op een saaie schooldag, heb ik vaak niet iets waarom ik een selfie zou gaan maken. Dus dan zijn het er geen. Het wisselt gewoon. Daarbij zet ik niet élke selfie op Instagram, mocht je dat denken.

Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?
Op mijn privé account @myblogxxtessie heb ik 170 followers en 599 foto's op dit moment. En op mijn account voor mijn edits @thatnightskylife heb ik op dit moment 428 followers en 27 foto's. 

Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
Te vaak! Het is je om aan te irriteren bij mij.

Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
Natuurlijk doe ik dat! En ook vaak genoeg twee keer achter elkaar, maar ook niet vaker. Ik heb een bepaald aantal kleding in mijn kast, en die heb ik dan voor een lange tijd. En dan eens in de zoveel tijd duik ik eens mijn kast in en haal ik eruit wat ik echt niet meer mooi vind, of eigenlijk nooit meer aan doe. Dan heb ik weer ruimte voor nieuwe kleding.

Ben je racistisch?
Racistisch? Nee. Maar eerlijk is eerlijk, ik kan er heel soms wel wat dingen uitfloepen die niet bepaald netjes zijn, tegenover een andere cultuur dan ik waar ik vandaan kom. Niet dat dat zulke extreme opmerkingen zijn hoor. Echt niet. En ik weet ook dat ik het eigenlijk niet moet doen. Maar ik vind niet dat ik dan gelijk racistisch ben. Ik ga ook met genoeg mensen om die niet helemaal Nederlands zijn, ik heb niets tegen die mensen. En daarbij iedereen heeft wel eens wat over een ander te zeggen. 

Instagram, Twitter of Tumblr?
Serieus?! Wat een vraag, hier kan je toch niet uit kiezen!! Ik gebruik Instagram voor van alles. Twitter.. okee, daar zou ik nog zonder kunnen. Maar Tumblr gebruik ik voor hele andere dingen. En dan met nadruk op de fandom, tja hoe zeg je dat? Bij die fandom hoor.

Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Ik zit bijna elke dag meer dan 6 uur op school. Dus het grootste deel van de tijd werk ik aan en op school. En ook thuis heb je nog huiswerk en leren, dus daar houd ik mij het meeste mee bezig.
Wie zijn je favoriete YouTubers?
Mijn favoriete zijn Mascha van Beautygloss. Martine en Willemijn van LiveLifeGorgeous. Dat zijn voornamelijk mijn lieveling beauty Youtubers. Maar daarnaast vind ik Pamela van LifewithPamela ook erg leuk om te zien! En dan nog Lauren van Laurenbeautyy, zij is eigenlijk de enige Engels sprekende Youtuber die ik kijk.

Hoe vaak doe je je nagels?
Niet heel vaak. Zo af en toe vind ik het wel leuk. En ik lak ze wat vaker, op het moment dat mijn nagels weer wat langer zijn, dan heb je ook wat meer leuke dingen wat je met je nagels kan doen.

Ben je een shopaholic?
Feitelijk wel, maar ik heb zelf geen zin om mijn geld aan kleding uit te geven. Ik heb ook geen kleedgeld. Als ik met mijn moeder dan in de stad ben, dan vind ik het altijd wel leuk om kleding te shoppen. Maar te vaak shoppen vind ik ook niet fijn, omdat ik anders geen ruimte meer over houd.

Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?
Ja die heb ik gezien. Twee keer ofzo. De film is echt heel erg leuk! De actrices zijn erg leuk om naar te kijken, en het is een grappig/leerzaam verhaal.

Heb je veel kleding?
Ik vind dat ik best wat kleding heb ja. En dan verdeeld in zomer en winterkleding.  

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Dit is helaas net gemaakt. Want toen ik moest eten was mijn mobiel leeg. En omdat ik de Tag al graag wou posten, heb ik maar een foto van mijn eten uit Parijs gepakt. Dit was zo lekker!

Draag je elke dag make-up?
Ik draag wel elke dag make-up. En de ene dag is dat veel meer dan de andere dag. Het licht eraan of ik er zin in heb of niet. Maar ik heb wel elke dag mascara op.

Hoe stijl je meestal je haar?
Nouja, na het douchen droog ik mijn haar zover dat kan, dan borstel ik mijn haar en laat ik het verder drogen. Mijn haar is van zichzelf al erg stijl, dus dan komt het er wel snel netjes eruit te zien. Daarnaast doe ik ook vaak een simpele knot in, want dat vind ik fijner op school.

Zie je er altijd presentable uit?
Ik denk het wel. Je ziet mij niet er slordig uitzien. Daar kan ik gewoon niet tegen. Ik ben altijd bang dat ik iemand tegen kan komen, die je dan op je uiterlijk gaat beoordelen. Waarom weet ik niet. Maar ik ben daarvoor wel goed voorbereid.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall