woensdag 10 september 2014

Review: De ruilproducten van S-Diary

Zoals je hebt kunnen zien heb ik een tijdje geleden met Suzanne een ruil gemaakt. Voor 10,- zouden wij elk wat producten kopen en naar elkaar sturen. In mijn laatste filmpje heb ik het pakketje unboxt en in dit artikel ga ik de producten wat reviewen en duidelijker laten zien wat ik nou precies heb gekregen. 

Als eerste de essence Stay All Day foundation. Deze foundation had ik al en ik was dus al gelijk blij omdat ik weet dat het wel een mooie foundation is. De kleur is op dit moment veel te donker voor mij want het is allang geen zomerweer meer. Want op dat moment word ik wat donkerder of roder, en dan is mijn normale kleur veel te licht voor mij.
Het is een vrij vloeibare foundation. Dus je moet goed oppassen dat je het niet te hard uit het flesje pompt, want het kan anders nog wel eens gaan spetteren. 
De foundation is redelijk fijn om op je gezicht te hebben. Omdat het zo vloeibaar is voelt het niet gelijk enorm aan alsof je een hele dikke laag hebt aangebracht dat is wel fijn. 
Nou, je ziet het hier al zoals ik al zei. Voor nu de foundation te donker. Maar voor in de zomer vind ik hem wel prima. Ik doe hier het liefst wel genoeg poeder over heen want hij glimt best wel erg. En een vet uitziend gezicht vind ik niet zo prettig.
Dan de essence colour arts eye base. Ook dit product heb ik al in mijn stash en ik gebruik hem elke dag en aangezien één van mij twee tubes alweer leeg is. Dus nu heb ik er weer eentje bij. Ik kan eigenlijk hier amper foto's van maken. Want het is gewoon doorzichtig als je het uitsmeert, en op een foto kan je dat amper tot niet zien.
Met deze twee potjes ben ik erg blij. Twee potjes van de essence pigments. Ik heb nog niet eerder pigments gehad en gebruikt. Dus ik was erg benieuwd naar hoe anders dat zou zijn dan normale oogschaduw. De kleuren vind ik enorm mooi want ik hou echt van dat soort kleurtjes en met een soort metallic gloed erin, ik ben blij.
De namen van de potjes zijn: Cotton Candy (lichtroze) en Strawberry Smoothie (paarsroze). Met de nummers 11 en 14.
De swatches vind ik er erg goed uit zien. De kleuren vind ik echt heel erg mooi! Dat zij ik al bij de eerste foto van deze potjes, maar ook bij de swatch vind ik ze echt super. Helaas ziet de paarse kleur er op de foto's er wat te rood uit. Want in het echt is dat minder. Deze pigments hebben ook echt een goede pigment. Tenminste als je ze nu ziet.
Want als je het apart aanbrengt zonder iets eronder vind ik ze niet erg mooi. Nou heb ik nog nooit gewerkt met pigments, en er zal ook vast iets onder moeten qua oogschaduw, zodat de pigment beter tot zijn recht komt. Daar moet ik me dan nog wat beter in verdiepen.
En als allerlaatste heb ik een essence Longlasting eye pencil. Dit is een soort creamy oogpotlood met een zilvere kleur. Ook zou je deze erg mooi kunnen gebruiken voor een mooie eyeliner.
Deze pencil geeft best veel pigment af en daar ben ik erg blij mee. De linker swatch is na één veeg, en de tweede is naar wat over elkaar heen gedaan te hebben. Ik kan hier zeker tevreden mee zijn!
Hier heb je even een voorbeeld met wat je er mee kan doen. Mijn ogen zijn een beetje raar want ik krijg altijd hele erge irritaties als ik iets op en net onder mijn waterlijn wat doe. Dus daarom zal ik hem sneller als een mooie eyeliner gebruiken. Want zoals je ziet geeft dat ook een prima effect.

Dit waren dan de producten die ik heb gekregen. Suzanne nogmaals bedankt! En wil je haar review over de producten lezen die ik haar heb gestuurd. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall