zaterdag 30 augustus 2014

Soort van DIY: Versier je schriften!

 Mijn zusje kwam laatst thuis met wat spullen van de Hema. Want ze wou haar schriften versieren. Ik zocht daar al wel een tijdje naar en zelf heb ik dus ook nog wat spullen erbij gehaald. Gisteren hebben mijn zusje en ik lekker zitten te knutselen. In dit artikel laat ik mijn resultaten zien en hopelijk halen jullie hier wat leuke inspiratie uit!

Dit is wat we allemaal hadden. Heel wat tape, stempels, stikkers en patroon papieren. Daarnaast heb ik dus zelf wat schriften gekocht, en wat gepakt wat ik wou versieren. Daarnaast heb je natuurlijk een schaar en lijm nodig!
Ik begin met een notitie boekje. Deze is dus van de Hema en was ongeveer 1 à 2 euro. Dat wat aan de zijkant zit heb ik uiteindelijk beplakt met tape zodat je dat niet meer ziet. Kijk maar hieronder.
Dit had ik er van gemaakt. Met de nadruk op "had", deze had ik al eerste gemaakt, en ik vond hem te lelijk om zo te houden, dus ik heb vandaag nog alles van dit boekje eraf gehaald en heb er iets moois van gemaakt.
Dan nog een boekje die niet erg goed was gelukt. Zoals men zegt "Oefening baart kunst" dus met deze twee heb ik gewoon wat zitten te spelen, en bij de andere dingen ging het al wat beter!
Zo heb ik mijn simpele wit met grijze schrift van de Action wat opgefleurd. Niet te veel wat ik wou heb nog wel een beetje neutraal houden.
Dan heb ik van dit simpele grijze schrift...
...Dit gemaakt. Met dit schrift ben ik het meest blij en tevreden. Deze kostte dan ook wel wat meer tijd, maar daardoor heb ik wel geleerd dat iets leuks/moois wat langer de tijd nodig heeft. Klinkt logisch, maar ik wil vaak te gehaast.
Dit is de achterkant ervan.
Dan heb ik met het leuke papier van de Action nog dit schrift gemaakt. Ik zeg je wel eerlijk, dat papier is best rot mee te werken. Het kreukt en scheurt heel snel.
De achterkant. Niet extreem bijzonder. Ik heb wel een bloemetjesbroek van de cover van de Vrouw geknipt. Dat leek me wel leuk.
Dan had ik ook nog een schrift waar ik zo nu en dan wat eens zit te tekenen opgefleurd. 
En als laatste waar ik ook best trots op ben is deze map. Het idee van de krantenberichten erop te verwerken is best goed uitgepakt vind ik. En met die roze lijnen. Ik ben er blij mee.

Zoals je ziet knutselen is zeker niet mijn sterkste kant. Maar ik hoop dus dat jullie hier wat van hebben opgestoken, en er wat leuke ideeën uit hebben gehaald. Laat het me weten wat je van deze schriften vind!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall