Social Media Icons

Top Nav

Rimmel London SCANDALEYES mascara

sep 25, 2013 2 comments
De mascara's die ik had, hadden niet extreem veel volume, dus wou ik een mascara met veel volume. Ik was bij de DA, en ik zag dat veel van de mascara's kortingen hadden. Deze ook. Dus dat is mooi meegenomen. Deze leek mij prima, dus uitproberen maar.

Deze mascara was eerst 11,99 maar was 3,- goedkoper, dus voor 9,- had ik hem gekocht. Het flesje, of verpakking wat de mascara is, vond ik er erg mooi, en strak uitzien. Want raar genoeg vind ik dat ook wel belangrijk. 
*Geen mascara
*1 laag
*2 lagen
*Een random aantal lagen
Dit is het effect wat ik hebben wil, met deze mascara. Dikke volle wimpers. Hij kloddert wel een beetje, maar niet extreem. Met deze mascara heb je al wel snel dat het op je ooglid komt. Daar moet je wel mee oppassen.
Het kwastje is redelijk groot, en er komt veel mascara op. Daardoor krijg je die volume, op je wimper, omdat er veel mascara daardoor op je wimpers komt, en zo lijken ze groter.
En zo ziet het eruit met meerdere lagen. Doe dit vaak wanneer ik geen zin heb ook helemaal mijn make-up routine te doen. Of daar geen tijd voor heb. Dan doe ik meestal een dikke laag mascara, en iets op mijn lippen.
Conclusie: Ik ben er wel tevreden mee. Alleen het geklonter vind ik wat zonde, maar voor de rest vind ik hem prima!

Reacties

  1. Goede review! Ik heb deze mascara ook, maar ik vind toch dat hij echt te veel klonten bevat. Ik gebruik hem dus nooit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duidelijke review! Leuk.
    xxx lovesbeautyfashion.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier