dinsdag 17 september 2013

Ooglook - Colors

Na weer even een tijd niks te hebben gepost. Waarvoor mijn excuses. Heb ik weer mijn materialen waardoor ik weer bezig kan. Ik had op mijn Instagram- myblogxxtessie - een look gepost, en gevraagd of ik daar een tutorial ervan zal maken. Ik kreeg genoeg likes, dat ik van die look een tutorial ging maken. Het lijkt een gewaagde look, maar ik kreeg er vaak complimentjes over.

Als eerste onze dagelijkse routine, de BBcream, poeder, en concealer. Als dat is gedaan, kan je gewoon verder gaan met de look.
De wenkbrauwen bijwerken. Ieder op zijn eigen manier.
We pakken een glimmende, licht-groene oogschaduw. En die brengen we aan op het gehele bewegend ooglid.
Dan pakken we een blauwe kleur, die donkerder is dan de groen. Die brengen we met een blender aan in de arcadeboog. Niet te veel, maar wel dat het zichtbaar is. Zoals te zien is op de foto.

Als er te veel blauw op het groene zit, doe je er gewoon weer wat groen overheen.
Dan pakken we een velroze. Ik gebruik gewoon de kleur uit mijn blush. Die brengen we duidelijk aan in de binnenhoek van je oog. Blend het dan nog even met de andere kleuren.

En als je wilt kun je nog een highlighter onder je wenkbrauwbot doen.
Je oogschaduw is af, we willen nog wel wat zwart. Dus pakken we een eyeliner. MIJ lukte het vandaag niet om een dunne lijn te zetten, dus ik heb er een dikke van gemaakt. Maar een dunne zou hierbij ook heel mooi staan.
En last but not least, bij je ogen. De mascara. Een dikke laag, want anders zijn ze niet goed zichtbaar door de eyeliner. Tenzij je een dunne lijn hebt. Dan hoeft het niet zo dik.
Voor op de lippen koos ik lipgloss. Met een redelijke nude tint. Later komt van deze lipgloss nog een review.
En dit is de uiteindelijke look. Laat even weten wat je er van vond.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall