maandag 23 september 2013

BE creative make-up Koraalrode lipgloss

Toen ik op schoolkamp was in de Belgische Ardennen, hadden we één dag dat we mochten shoppen. Ik was bij de ICI Paris XL, en zag deze mooie lipgloss liggen van BE. Ik vond de kleur erg mooi, toen ik hem had geswatcht. Ik heb erg getwijfeld of ik hem mee zou nemen, aangezien het ook een redelijke prijs was voor zo'n lipgloss. Maar oké, eens moet toch de eerste keer zijn.

Hij was 12,20 staat op internet, maar volgensmij heb ik heb ietsie goedkoper gekocht. Alleen ik ben mijn bonnetje kwijt. En omdat ik dat redelijk duur vond wist ik het eerst niet helemaal. Deze lipgloss is een mooie koraalrode kleur. En dat had ik nog niet.
Het kwastje is lekker zacht, als je het aanbrengt op je lippen. 
*Mijn lippen zonder de lipgloss
*Mijn lippen met de lipgloss, helaas valt deze lipgloss me wat tegen. Hij heeft heel weinig pigment, je zit wel een beetje kleur, maar niet heel duidelijk. Hij is wel mooi, maar ik had gewoon verwacht, nadat ik hem had geswatcht dat hij meer kleur zou geven.
Maar je kunt hem natuurlijk ook over een lipstick of lip-potlood doen. Dat geeft een mooi effect. Zoals je hier kunt zien. Ik zou hem eerder over iets anders doen, dan dat ik hem zonder er wat onder, opdoen.
In het hele geheel is hij eigenlijk ook wel mooi, als een leuk nude kleurtje. Als ik niet te opvallend wil gaan doen, maar wel wat op mijn lippen wil, is dit een mooie lipgloss.

Mijn conclusie: Jammer, ik had hem mooier verwacht met meer pigment. Hij is wel te doen, want een ramp is hij echt niet. Maar als ik wist dat hij zo was, voor deze prijs, had ik hem waarschijnlijk niet gekocht.

2 opmerkingen

 1. Prachtige lipgloss! Leuke blog heb je trouwens! Zullen we elkaar volgen op bloglovin'?

  Liefs,
  Françoise

  www.ourvisiononbeauty.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall