Wat vind jij mooier, cooler, of leuker uitzien. Tegenwoordig zie je heel veel bekende mensen, met felle kleuren lopen. Maar niet alleen bekende mensen, ook mensen bij je in de straat bijvoorbeeld hebben hun haar geverfd in een felle kleur. Maar is dat wel mooi?

Felle kleuren:
Het is bijzonder, en apart. En toch word het gezien als raar. Maar ik begrijp niet waarom. Ik vind het juist leuk als mensen zich durven te uiten, met een haarkleur die veel mensen niet durven te nemen. En zoiezo is mijn mening dat het wel goed staat.
Natuurlijk moet je ook wel kijken wat voor typ je bent. De kleur die je neemt geeft vaak aan wat voor typ je bent. Dus zachtroze, geeft sneller aan dat je lief en schattig bent, en bij felrood ben je al snel en stoere chick! 
Wat is er eigenlijk mis mee? Ben je nou echt zo anders dan? Ik hoor al vaak van mensen als ze iemand zien met een ander soort haarkleur dat ze raar of gek zijn. Je bent nog steeds dezelfde, maar met een opvallende haarkleur.
Normaal haar:
Of kies je toch voor een normale kleur? Bruin, blond, zwart, of gingerkleurtje :) Die kleuren worden makkelijker gezien als leuk, dan die felle kleuren. Mensen met blond haar, die opeens met bruin haar lopen. En dat is dan wel normaal!Wat vind jij het mooist? En wat vind jij van felle haarkleuren??