★ 100e POST!!! ★

by - 12:47:00

YEAAAAH!!! Mijn 100e post is er! En dat wou ik toch wel even zeggen. Want omdat ik toen helemaal overnieuw moest, had ik niet meer kunnen denken dat ik toch nog zo vaak wat zou posten. Maar het is gelukt. De 100e artikelen zijn bereikt. En daarom hou ik vanaf vandaag een winactie. Ik zeg nog niet wat je kunt winnen. Alleen dat met make-up en fashion te maken heeft. Het enige wat je hoeft te doen in mij te volgen via google, of bloglovin. En hieronder zetten waarom jij een prijs wilt winnen, en wat je het leukst vind aan mijn blog. Zodat ik kan zien dat je toch wel vaker dan 1x op xxTessie kijkt. Daaruit kies ik iemand. En die vertel ik dan over precies 1 maand dat zij/hij heeft gewonnen. En neem ik contact met je op. Hopelijk doen jullie allemaal mee.

Ohja, het zou leuk zijn als je mij ook nog op youtube gaat volgen: xTessieYT
Please subscribe <3

You May Also Like

5 reacties

 1. Gefeliciteerd,
  ik volg je op allebei en doe graag mee!
  Het leukste vind ik de make-up reviews!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Op de valreep (denk ik) doe ik ook nog even mee. Ik wil de prijs graag winnen omdat ik dol ben op verrassingen, fashion en make-up. Het leukste aan je blog (en aan blogs in het algemeen overigens): de reviews.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, ik had je actie eerst over het hoofd gezien. Nu doe ik mee :)
  Ik volg je via bloglovin'. Wat ik het leukste vindt aan jouw site zijn de tutorials! Ik vind ze heel duidelijk en leuk om naar te kijken.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey!!! Ik heb gekozen wie de winnaar is. En jouw reactie vind ik het leukst. Je geeft namelijk duidelijk aan wat je er leuk aan vind, en waarom. Stuur me een mailtje naar tessaxtessie@gmail.com en dan gaan we contacten :)

   Verwijderen

Bedankt voor de reactie♥