Social Media Icons

Top Nav

★ 100e POST!!! ★

aug 20, 2013 5 comments

YEAAAAH!!! Mijn 100e post is er! En dat wou ik toch wel even zeggen. Want omdat ik toen helemaal overnieuw moest, had ik niet meer kunnen denken dat ik toch nog zo vaak wat zou posten. Maar het is gelukt. De 100e artikelen zijn bereikt. En daarom hou ik vanaf vandaag een winactie. Ik zeg nog niet wat je kunt winnen. Alleen dat met make-up en fashion te maken heeft. Het enige wat je hoeft te doen in mij te volgen via google, of bloglovin. En hieronder zetten waarom jij een prijs wilt winnen, en wat je het leukst vind aan mijn blog. Zodat ik kan zien dat je toch wel vaker dan 1x op xxTessie kijkt. Daaruit kies ik iemand. En die vertel ik dan over precies 1 maand dat zij/hij heeft gewonnen. En neem ik contact met je op. Hopelijk doen jullie allemaal mee.

Ohja, het zou leuk zijn als je mij ook nog op youtube gaat volgen: xTessieYT
Please subscribe <3

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier