Social Media Icons

Top Nav

Gezicht reinigen

aug 20, 2013 1 comments
De laatste tijd heb ik nogal vaak last van onzuiverheden. Maar nou had ik niks om daar wat tegen te doen. Ik zag bij Mascha van Beautygloss een filmpje over je gezicht reinigen, en wat ze daarvoor gebruikte. Dat leek mij ook wel wat, dus de volgende dag ging ik gelijk naar de Kruidvat om daar te kijken of ze daar dat hadden. Ik zag deze drie producten hierboven liggen. Ik gebruikte het voor de eerste keer, dus dat wou ik graag samen met jullie testen. 

Als eerste gebruik ik mijn Face Wash van Dr. van der Hoog. Deze was 7,62 euro. Hij is voor alle huidtypen, en hij ruikt echt heerlijk! Er staat op dat hij mild reinigt, en de onzuiverheden laat verdwijnen. Normaal gesproken koop ik nooit echt zulke hele dure tubes, maar ik hoorde al wel vaker over Dr. van der Hoog en was toch wel erg benieuwd.
Je doet een beetje van de Face Wash op je hand, en met water zorg je ervoor dat hij schuimerig word. Net als een gewone zeep. Dan smeer je het op je gezicht, en masseer je het even lekker in. Daarna spoel je het af met lauw-warm water, en je hoeft je niet eerst droog te maken want...
...Daarna komt de reinigingsmousse. Eigenlijk was ik gewoon aan het kijken naar een reinigingscrème maar toen ik er een mousse van zag staan leek mij dat een stuk fijner. Daarom heb ik deze van Nivea meegenomen. Hij kostte 6,85 euro. En van Nivea wist ik al dat ik dat een fijn merk vond. Dus over de prijs deed ik niet zo moeilijk. Deze reinigingsmousse zorgt ervoor dat je gezicht grondig word gereinigd, en dat hij lekker hydrateert. 
De mousse is natuurlijk al heel schuimerig, dus die kun je zo op je vochtige gezicht aanbrengen. Daarom hoef je nadat je je Face Wash op hebt gedaan, hem ook niet droog te maken. Net als bij de Face Wash masseer je de mousse lekker met kleine rondjes op je gezicht. Daarna spoel je de mousse er weer af met lauw-warm water. En dep dan je gezicht droog.
En als laatst je dagcrème, of in dit geval, je nachtcrème. Ik heb gewoon even snel die van de Kruidvat gepakt. Die was 1,99 euro. Het beschermt en hydrateert. 
Nouja, hier zie je verder niet echt wat aan dat je hem op hebt. Het is gewoon hetzelfde als een dagcrème. 

Ik heb tegen mijzelf gezegd dat ik dit 2x op een dag ga doen, in de ochtend en in de avond. En hopelijk ziet mijn gezicht er dan een stuk beter uit. Heb jij nog een andere manier van hoe jij dit doet, of wat jij gebruikt, wat goed werkt? Laat het me hieronder weten. 

Reacties

  1. Leuk artikel! Die reinigingsmousse van Nivea ziet er goed uit. Ik gebruik de reinigingsgel van Yves Rocher en die werkt ook prima.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier