Social Media Icons

Top Nav

Weer terug op het internet

jan 24, 2013 0 comments

Heeeeeey, ik ben er eindelijk weer. Na een lange tijd ben ik weer terug aan het bloggen. Mijn blog 'xTessie' was per ongeluk verwijderd vanwege het account was verwijderd. Nu heb ik besloten om weer te gaan bloggen. Ik mis het enorm en daarom ben ik opnieuw begonnen. Een frisse start. Maar aangezien ik zo was gewend aan de naam xTessie, en dat niet weer dezelfde naam kon, heb ik nu maar gekozen voor 2 xjes. Dus xxTessie. Mijn blog is in principe hetzelfde als mijn oude. Beauty Fashion en Lifestyle, maar ook vaak designs over vanalles. Het leven in mooi en waarom zou je die niet kunnen delen. Je zult hier vanaf vandaag elke week 1 post per week vinden. En soms als je geluk hebt doe ik er meerdere in één week. Maar waarschijnlijk zal je mij nog niet eens kennen, dus lijkt het me wel zo handig om me voor te stellen.
 Ik ben Tessa. Een tiener van 13 jaar.  En ik hou van bloggen. Mijn hobby's zijn acteren en zingen. En mijn sport is Korfbal. Ik shop vaak en daarover ga ik dan ook reviews over maken. Helaas mag ik geen filmpjes maken meer, dus dat ga ik ook niet doen. Ook al zou ik dat wel willen hoor. Ben ik 18 en heb nog steeds deze blog, dan mag ik natuurlijk zelf kiezen. Ik gebruik verschillende dingen om mee te fotograferen, en heb daar geen special ding voor. Het progamma dat ik gebruik om mijn foto's te bewerken en mijn wallpapers te maken, is Photoshop CS5.

Ik heb trouwens ook 2 dingen waarbij jullie mij kunnen volgen.  Ja, ook twitter, maar die zeg ik liever niet voor nu. Maar waarbij jullie me wel kunnen volgen zijn weheartit, ik upload daar redelijk vaak nieuwe plaatjes op, en heart natuurlijk zelf daar ook vaak plaatjes op. Ik heet daarop xTessaKiss. En de link is www.weheartit.com/xtessakiss 

Ik heb ook Tumblr. Ik upload zelf foto's die jullie dan kunnen rebloggen, of als favoriet zetten. Ik post er alleen foto's en filmpjes op. En reblog bijna nooit. Mijn Tumblr heet 'Meidenfoto's' en de link is www.meidenfotos.tumblr.com

Volgensmij heb ik nu wel genoeg over mijzelf vertelt. Dus heb je zin om iets leuks lezen, ga dan naar xxTessie.blogspot.com

UPDATE 21.09.2014:

*Ik maak al een hele tijd weer filmpjes. Namelijk op mijn kanaal xTessieYT. Maar als je xxTessie opzoekt op Youtube vindt je me ook wel.

* Ik ben nu allang geen 13 meer, maar een meid van 15 jaar. Logisch, want dit bericht is al best oud.

* Er zijn veel meer hobby's bijgekomen. Ik vind zingen nog steeds leuk (wil niet zeggen dat ik dat ook daadwerkelijk kan), als ik iets met acteren zou kunnen doen, lijkt me dat te gek. Maar daarnaast zijn mijn echte hobby's waar ik me dan ook echt mee bezig houd, fotograferen/filmen en editten geworden. En het bloggen zelf is dan natuurlijk ook een hobby.Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier