Social Media Icons

Top Nav

Verhuisd naar een studentenhuis! Roomtour studentenkamer 2020 (pinterest style)

nov 10, 2020 0 comments


Na zo'n twee jaar lang al te vertellen dat ik binnenkort op kamers ga heb ik nu eindelijk mijn plekje gevonden. Nu ik mijn nieuwe opleiding ben gestart heb ik dan eindelijk de stap genomen en ben ik opzoek gegaan naar een leuke kamer in een studentenhuis. Zo gezegd, zo gedaan en nu woon ik inmiddels alweer een maandje in een compleet andere stad en heb ik mijn eigen kamer. Zelf vind ik interieur ontwerpen heel erg leuk om te doen en heb dan ook zeker heel Pinterest afgezocht voor allerlei inspiratiefoto's met een sijl waar ik mijn kamer mee wilde inrichten.

Eerlijk is eerlijk, ik had mijn kamer van tevoren nog niet gezien. Bij de meeting met de andere huisgenoten heb ik één van de twee kamers gezien, maar niet de mijne. Het was dus even schrikken toen ik zag dat de helft van mijn muren in het zwart zag, terwijl ze het eigenlijk volledig wit moeten aanleveren. Dan de saus er maar over. Snel de dag van de verhuizing in de ochtend al het behang eraf getrokken en lagen witte saus op de muren gesmeerd. In de avond hebben we alle meubels en andere spullen in één dag over kunnen zetten. 

Inmiddels heb ik allerlei decoraties bij elkaar gezocht, opgehangen en de kamer is ingericht. Benieuwd hoe het er allemaal uitziet? En wil je in de video nog eens het uitgebreidere verhaal horen, bekijk dan de video's hieronder:


Wel is het zo dat na de opnames van de video's heb ik alweer het één en ander verplaatst. Want een bankje in de kamer leek mij niet nodig.. Daar ben ik nu toch van terug gekomen en ga ik nu toch opzoek naar een aantal meubels om een leuke bank te vinden en alsnog een deel woonkamer te creëren. We zullen zien.

Ik vond het belangrijk dat mijn "kantoor" gedeelte in ieder geval helemaal klaar was en ook van goed kwaliteit. Een groot bureau waar zowel mijn scherm als laptop op kan staan, maar waar ik ook nog genoeg ruimte heb om een schrift neer te leggen voor het maken van samenvatting en het leren ervan voor school. Daarnaast is het ook een heerlijke YouTube set-up nu, waar ik gewoon lekker mijn video's kan opnemen en monteren met lekker mijn bed plus de decoraties als achtergrond voor mijn YouTube video's.

Hoewel de kamer al zo goed als klaar is zijn er nog genoeg dingen die ik graag wil toevoegen aan mijn kamer, maar alles op zijn tijd. Eerst maar even lekker bezig met school en stukje bij beetje meubels en dingen toevoegen. Voor nu ben ik helemaal blij met hoe het er nu uitziet. 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier