Social Media Icons

Top Nav

Eerste maanden opleiding Creative Business!

okt 8, 2020 0 comments

 

Tijd voor een update! De afgelopen twee maanden stonden in het teken van het begin van mijn nieuwe opleiding. De eerste opdrachten werden uitgelegd maar we moesten ook al gelijk aan de slag. Voordat de opleiding begon had ik al een heleboel verwachtingen en na de eerste maand van de opleiding heb ik dat ook een update video gemaakt. Zoals je hieronder kunt bekijken.


Inmiddels zijn we weer een maand verder ongeveer en de eerste opdrachten zijn inmiddels ingeleverd. Een grote diversiteit aan opdrachten mag je wel zeggen want we worden feitelijk gedwongen om out of the box te denken en dingen te gaan maken die je nog niet eerder hebt gemaakt. Of simpelweg niet vaak doet. Ik moet zeggen dat dat wel weer de creativiteit in mij vrijlaat. Waarbij ik mij de laatste paar jaren zo erg heb bezig gehouden met video en fotografie, ben ik nu weer lekker aan het tekenen en aan het schrijven. Wat maakt dat ik nu ook weer enorm veel zin heb om mijn blog weer op te pakken.Ook moesten wij op een creatieve manier onze ontwikeling binnen het creatief denken laten zien. Daar zit je dan. Net in je nieuwe kamer omdat ik plots ook alsnog een kamer heb toegewezen gekregen in de tussentijd. Twee lampen naast je, een beetje schminken en make-up opdoen en maar gekke bekken te trekken voor de camera, snel nog even alles opnemen nu het donker is, de dag voor het inlevermoment want je zou nog filmpje kijken met een huisgenoot. Tot jij je realiseert dat je het ook nog moet gaat monteren en exporteren en opsturen en dat werkt dat niet en het internet werkt niet mee en... ja dan is het half 3 's nachts en is het dan eindelijk gelukt.

Ik weet niet waarom, maar ik werk gewoon veel beter met tijdsdruk en deadlines. Maar ik heb mij nu voorgeenomen om even toch die knop om te zetten en gewoon bezig te gaan en dingen mooi optijd af te krijgen want stress is niet goed voor je hart zegt men, dus daar moeten we toch eindelijk vanaf.

Bij bepaalde opdrachten dacht ik in de basis, goh dit kan ik wel, maar hoe verder wij in de lessen komen, des te meer ik begrijp waar het op het HBO om draait. Je eigen invulling is blijkbaar veel belangrijker en je moet er zelf het beste uit halen wat je kan.

Al met al gaat het prima. De opdrachten zijn nog leuk, ik raak steeds meer geïnspireerd en gemotiveerd om de dingen te doen en de dingen te leren, nu is het nog een kwestie van alle opdrachten maken, inleveren en hopelijk gaan we het eerste kwartaal afronden met mooie cijfers en is het eerste kwart van het jaar alweer achter de rug!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier