Social Media Icons

Top Nav

Wat een.. interessante? HNTM finale!

okt 31, 2017 0 comments
Copyrights plaatje gaan naar RTL
Hoe lang is het wel niet geleden dat ik Hollands Next Top Model heb gevolgd? Erg lang. Maar dit jaar, 2017 heb ik het helemaal gevolgd en natuurlijk de finale niet gemist. Maar heel even. Wat was dit? Twitter stond er mee vol en als AV'er in opleiding irriteerde ik mij mateloos.


 Waarbij ik het hele programma goed in elkaar vond zitten, met prachtige beelden, mooi decor en interessante shoots, heb ik nou niet met een enorme glimlach gekeken naar de finale van 2017. Het begint al met alle opmerkingen vanuit de regie die je thuis kon horen. Waarbij ik dat eerst nog een leuk effect vond om eens mee te kunnen luisteren hoe dat er aan toe gaat, vond ik het daarna toch wel erg irritant vinden namate er dingen werden gezegd die voor ons kijkers niet echt een meerwaarde hadden.

Ik bedoel, een Anna Nooshin die nog even navraagd of ze nu dit en dat moet zeggen. Prima voor de regie, maar niet voor ons. Verder diep respect voor Anna! Toch maar even gedaan, petje af! Daarbij had ik eerlijk gezegd ook meer verwacht van het hele gebeuren zelf. Het is een finale mensen, kom op! Een zanger die vals zingt als de pest en maar een beetje saai aan de kant staat bij de DJ. Zet dan toch maar even een opname op. 


Hier en daar wat loopjes en nog een presentatie van de foto's. Waar zijn de balonnen, confetti, vuur, bubbles? Het had zoveel meer kunnen zijn. Maar daarintegen was het misschien leuk voor de mensen die daar zaten, maar volgensmij is het nog altijd een televisie programma en naar mijn mening lijkt het mij wel handig om de mensen thuis wat leuks te showen.


Smakeloos:

Om nog maar niet te spreken van die simpele Monica Geuze look. Moet dat nou weer? Makkelijk hoor zo'n shot net van haar maken, terwijl je weet hoe mensen daarop reageren. Nee, niet mijn smaak van tv maken.

Maargoed. Al met al was het voor de rest een leuk programma om naar te kijken. Als fotografe in spĂ© vond ik het erg leuk om al die shoots te bekijken, hoe gaat dat nou allemaal zo achter de schermen en ik heb veel kunnen leren en daarom zeker een reden om de volgende keer zeker weer te kijken. Alleen de finale was niet de moeite waard. 

Al laatste wil ik even zeggen, Montell gefeliciteerd! Wie zegt nu nog dar gingers niet knap kunnen zijn? Succes met wat er je te wachten staat!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier