Social Media Icons

Top Nav

Rondreizen langs de kust van Kreta

aug 19, 2017 0 comments
Daar ben je dan weer! Je derde keer Kreta, maar dit keer de compleet andere kant. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om een rondreisje te maken langs de kust van Kreta en dus ongeveer 2 dagen per dorpje te verblijven. Dat betekent veel zien en nóg meer foto's!

We zijn aangekomen op Chania, maar moesten nog een stuk met de bus en dat was dus eerst 2 uur wachten. Daarom ben ik maar even met opa de stad ingelopen. Hij was hier al zo vaak geweest, maar ik kwam hier voor het eerst. Ik kreeg gelijk al helemaal de kriebels toen we bij de haven aan kwamen. DE ZEE!
We zijn dus bij verschillende plekken geweest, Loutro, Sfakia, Paleochora en nog wat plekjes! Op deze foto zie je ons naar beneden lopen, we zijn eens stuk langs de kust gelopen, naar boven op een berg en gekeken naar een oude ruïne.

Laten we er even samen over uit zijn dat het water wat ik de afgelopen week daar heb gezien zo enorm mooi en helder was!! Alle dieptes zichtbaar, de zon die er vol op scheen, de blauwe kleur die naar boven kwam. Ja, dit zijn nog altijd volledig onbewerkte plaatjes in dit artikel.
Eén van de grootste redenen waarom ik zo graag naar Kreta, Griekenland wilde was, HET ETEN!! Oh wat houd ik toch enorm van het voedsel van daar. De Tzatziki, het vlees, de normaliteit van het ijs koffie drinken daar! Ik heb echt alleen maar goddelijk gegeten daar, met onder andere ook veel pasta's wat ze daar ook als de beste kunnen maken.
Indien mogelijk hebben we natuurlijk alle winkelstraatjes bekeken, de ene wat groter dan de ander en zeker omdat niet alle plekken waar wij heen zijn geweest echt een plek was om te shoppen. Hooguit de eerste kon je echt meerdere kanten op. Maar het is altijd leuk om overal eens te kijken, vooral bij de kleine shops.
Een vlinderachtervolging.

Lekker donker weer dit, maar goed. Bij de haven, om een paal heen. Tja, er moeten toch een paar typische vakantie plaatjes bij toch?
 Dit was in Loutro, toch wel één van de mooiste plekken die ik ooit heb gezien. Wij hadden een prachtig uitzicht en konden prachtig de zonsondergang zien vanaf het restaurant van ons hotel, één verdieping onder ons.
En dan is het weer tijd om met de boot naar een ander plekje te gaan! Altijd leuk om even een stukje over de zee te gaan, de zoute wind en een blik op iets wat je alleen vanuit een boot kan krijgen.
Hierna hebben we nog een plek bezocht, maar eerlijk is eerlijk, het valt mee met de aantal foto's die ik heb, dus bij deze is dit de laatste van de reis. Maar ook de laatste twee dagen hebben wij zeker genoten.


En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik heb zo enorm kunnen genieten van deze vakantie en ben zo dankbaar. Dat ik dit weer mee mag maken, nieuwe plekken heb mogen ontdekken en een week lang zon, zee, strand en lekker eten. Ja, wat een top vakantie weer!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier