dinsdag 21 februari 2017

Van alle vrijheid naar weer hard aan het werk! | DiaryTime

Hoe zal ik mijn afgelopen twee maanden omschrijven? Nou? Ik weet het ook niet zo goed. Wat ik wel weet is dat het ritme waar ik nu in zit zo onlogisch is als maar kan. Maand vrij, halve week school, dag vrij, laatste dag school en dan vakantie. Het voelde net alsof ik mijn examens had gehaald.


Maar echt! Toen had ik ook een hele tijd vrij, moest daarna weer naar school komen om cijfers op te halen, dan nog een keer diploma uitreiking en dan weer vrij. Wetend dat je daarna weer helemaal opnieuw moet gaan beginnen. Ik kan je zeggen, dat opnieuw beginnen gevoel, dat zit er nu zeker weer.

Het wordt langer licht en ik heb weer zin om iets te doen. Ervoor zorgen dat mijn hele school portfolio in orde komt zodat ik volgend jaar mijn diploma kan halen. En daar is nog wat werk voor nodig. Daarnaast wil ik zo snel mogelijk mijn theorie halen voor mijn rijbewijs, want ik wil graag praktijk gaan doen, maar daarvoor eerst theorie dus.

Het wordt weer aanpoten dus. En dat wordt wel even wennen, van maanden lang niks doen, naar weer hard aan de slag. Gelukkig is de motivatie er. Nu het doen ervan nog.

Het komt aan op plannen, maar je dan ook aan je planning houden. En ik denk dat je voor dit alles even geen troep nodig bent. Geen rommeltje. Want ik hoor wel eens, rommel in je kamer, is rommel in je hoofd. Tijd om mijn kamer op te ruimen!

Maandag begint het echte leven weer. Dagelijks naar school. Af en toe wat opdrachten. En leren! Maar niet voor school, ja geloof mij, ik hoef niet echt te leren voor school, althans niet door letters. Godzijdank!

Ik ben benieuwd waar ik dit laatste half jaartje terecht kom, wat ik af ga hebben en wat ik mag maken. En dat het maar een mooie lente en zomer mag zijn. Dus winter, vanaf nu hoor jij er in mijn gedachten even niet meer bij.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall