Social Media Icons

Top Nav

Photoshoot: Manon in het park

feb 9, 2017 0 comments
Weer een nieuwe shoot. Dit keer met een vriendin en klasgenoot. Maar dat is één persoon. Ja? Okee? En door! We zijn het park in gegaan dicht bij mijn huis en hebben gebruik gemaakt van twee outfits en één omgeving. Haren heeft ze gekruld, make-up gedaan door mij en de natuur in.

Voordat we ook maar waren begonnen met foto's maken, nam ik een stukje video op voor in een making-off video/vlog dingetje. Maar toen ik plots een lens flare en hallo! Foto optie aan! Nu! Nouja, toen was het modellen werk begonnen voor haar. Hoe simpel de foto ook is, het is zeker een van mijn favorieten.Ik merk dat portretten wel echt mijn ding zijn. Detail foto's van personen. Het gezicht. Vaak confronterend, maar vaak hartstikke gaaf. Zo heb ik er nu ook wel een paar, maar op verzoek van het model, zal ik ze niet overal neerzetten. Okee, vooruit dan maar.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier