dinsdag 27 december 2016

Voornemens 2017!


Okee rustig allemaal. Kerst is nu voorbij en we mogen eindelijk beginnen na te denken over onze goede voornemens in 2017! En ik moet zeggen, ik heb er wel een paar. Wellicht alles een beetje op hetzelfde vlak, maar laten we eens gaan kijken wat ik voor mijzelf op de planning heb, wat ik graag vanaf dit jaar goed wil gaan doen.En dit alles begint bij YouTube:
In dit afgelopen half jaar was mijn leven echt gekkenwerk! Stage, leuk! Veel leren, mooie dingen maken en erg gezellig. Maar het hapt wel echt een groot stuk van je vrije tijd weg. Tijd wat je graag voor je eigen werk had willen besteden. En tja, dat is nou eenmaal zo, maar dat betekent niet dat ik niet hunker naar weer simpele 9 tot 4 dagen van school waarbij ik niet bang hoef te zijn dat ik te weinig tijd heb om nog 1 of 2 video's op te nemen.

Inmiddels heb ik een nieuwe kamer, nieuw achtergrondje, een lamp (oftewel er kan nu ook 's avonds gefilmd worden) en ik heb de ruimte. Hoewel er mensen zijn die soms denken dat ik YouTube té serieus neem, terwijl ik toch niet zo veel kijkers heb. Moet men ook begrijpen dat ik dit voornamelijk voor mijzelf doe. Steeds leren begrijpen wat er op dat moment in is qua filmen, wat zijn dé onderwerpen van dat moment. En het belangrijkste, hoe kan ik mijzelf steeds meer verbeteren.

Komt er op neer dat ik nu echt per week 1 video online wil hebben. En het liefst 2. Eentje op mijn fotografie en film (okee media) kanaal. En een video op mijn random lifestyle kanaal. Zo staat vandaag op de planning dat ik helemaal mijn concept uit ga schrijven voor mijn media kanaal zodat ik precies weet hoe en wat ik daar mee aan de slag ga in het nieuwe jaar. En deze vakantie goed de tijd nemen om wat vooruit te werken.

Bloggen komt er dus ook weer bij:
Heel eerlijk. Eigenlijk ben ik hier al wel weer mee begonnen. Maar het voornemen is nu dus weer om het ook vol te houden. Namelijk steeds vaker blog artikelen online zetten. En van te voren schrijven. Soms vraag ik mezelf af of ik niet te veel wil doen. Maar dan bedenk ik mij weer dat ik na deze lange tijd, niet zomaar iets kan cancelen. Allebei vind ik hartstikke leuk om toen en het is juist mooi dat er een combi van bestaat. Nu er nog voor zorgen dat ik niet het ene vergeet door het ander. Wat vaak het geval was. Ik hoop op terzijde tijd dat ik minstens 3 artikels per week online krijg, maar ik ga eerst rustig kijken of het steeds lukt om twee artikels online te zetten. Waarover blijft net als de afgelopen 4 jaar, steeds een verassing!

Een korte film maken:
Omdat ik dit jaar enorm mijn best wil gaan doen en alvast examens in de generieke vakken wil gaan maken zodat ik eerder klaar ben met school, heb ik ook maar bedacht om naast dit alles, ook eindelijk een korte film te kunnen produceren. Dat is nou eenmaal nodig voor in je portfolio om te laten zien bij je intake voor een vervolg opleiding. En als ik er minstens één dit jaar doe en volgend jaar nog één dat heb ik tenminste dat wat ik nodig heb. Alles wat ik dan nog meer maak is alleen maar extra handig. Voor je eigen kennis, maar ook zeker voor je portfolio.

Ja het gaat een druk jaar worden weer! Ik ga weer naar school, ik heb nu werk en ik wil mijn eigen ding doen. Oftewel hallo planner!! We zullen zien hoe zich 2017 gaat ontwikkelen en ik vind het maar al te leuk om dit ook weer allemaal met jullie te kunnen delen! ..... en een gelukkig nieuw jaar!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall