Social Media Icons

Top Nav

My life in pictures - JUNI

jun 24, 2015 0 comments
In mijn vorige post had ik jullie al verteld dat ik ben geslaagd. Dat is allemaal mooi maar het geeft ook gelijk een grote verandering in mijn leven. Ik ga van deze school af, ik ga naar een nieuwe school toe en ik heb al heel vroeg zomervakantie dit jaar. En even in dit kleine artikeltje vertel ik hoe mijn eerste weken zijn gegaan!

Omdat ik was geslaagd kreeg ik als cadeautje van mijn moeder een dagje weg naar keuze. En na wat denken kwam ik erop dat ik eigenlijk wel naar de musical "Moeder ik wil bij de revue" wilde. We zijn daar toen de week na de uitslag naartoe geweest en het was zeker leuk! Wij hadden die dag als broer en zus, Mariska van Kolck en (volgens mij) Frans Mulder. Ik vond het erg bijzonder! En ik weet nu wel, mocht ik ooit de kans hebben om te leren tappen.. dan zou dat echt geweldig zijn! Klik hier voor de vlog van die dag
En toen was het dus echt relaxen! Video's maken, tumblr erbij en gewoon even niksen. De weken ervoor dat ik vrij was, was leuk, maar het niet weten of je die vrije tijd al verdiend hebt was echt vreselijk. Ik kon niet echt genieten, ik dacht dat ik toch nog wel een herkansing moest gaan doen. Maar nee, alles behalve dat! Ik kon na de uitslag echt even niksen zonder te stressen of ik het wel of niet had gehaald. Maar die vrije tijd was niet meer van lange duur.
Ik vond dat het dit jaar namelijk wel tijd was voor een baantje. En dan heb ik het over een zomerbaantje natuurlijk. Ik zal niet vertellen waar en daarom heb ik ook maar gewoon een foto gemaakt van het eten wat ik oa een keer heb gemaakt, maar ik doe nu iets in de zorg. En ik vind het echt super daar. Klinkt misschien gek, maar wellicht vertel ik jullie ooit nog wel eens wat ik nou precies deed/ nu doe. In ieder geval daar steek ik nu mijn tijd in. Wat dus soms inhoud dat ik vroeg mijn nest uit moet, maar voor de rest zijn mijn tijden erg fijn en heb ik er geen probleem mee om naar mijn werk te gaan.

En op mijn vrije dagen doe ik lekker wat ik het liefste doe. Video's maken! Zoals vandaag. Deze selfie is met de look die ik voor mijn video heb gemaakt. Die video komt maandag online, dus als je wilt weten waarom ik er zo uitzie, al komt dit letterlijk neer op mijn dagelijkse look, want logisch het zijn mijn kleren, maar dan zal ik me even gaan abonneren op mijn kanaal! Of maandag even een kijkje nemen om 15:00 KLIK HIER VOOR MIJN KANAAL

Hope you liked it! Xx

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier