Social Media Icons

Top Nav

Ik ben wél geslaagd!

jun 16, 2015 2 comments


Het is inmiddels alweer bijna een week geleden dat ik het te horen heb gekregen. Alleen heb ik het op mijn blog nooit echt laten weten, wel op al mijn andere sociale medium. Maar in ieder geval.. Ik ben geslaagd! Geslaagd voor mijn vmbo TL op de middelbare school. En het was de meest grote verassing en opluchting die ik ooit heb gehad denk ik!Het begon al met de tentamens die we dit jaar hadden. Mijn cijfers op die toetsen waren slecht naar redelijk tot goed. Het verschilde enorm per vak. Door die toetsen kreeg ik het nogal benauwd voor de examens. Ik bedoel twee keer (herkansing) een 5,4 halen op Nederlands dat over hetzelfde ging en weten dat precies dat in je examen komt, geeft niet zo'n prettig idee. Eerlijk is eerlijk, ik heb toen thuis zitten te huilen, omdat ik zo bang was, dat ik door die stomme taal nog een heel jaar over zou moeten doen.

Hetzelfde gelde voor wiskunde. Net voor je examens nog even een lekkere onvoldoende halen. En met het idee nog van Nederlands in je achterhoofd, zakt het moed wel even in je schoenen. Bij deze toetsen had ik eigenlijk als enige het idee, IK WIL NIET EXAMEN DOEN!!

En toen was het 11 juni. Het moment dat je niet was gebeld en je mentor nog even ter bevestiging in de groeps w'app meldt dat hij echt iedereen heeft gebeld en dat de rest geslaagd is was een super moment. Ik kon maar niet realiseren dat ik echt in één keer ben geslaagd. Maar het is toch echt zo.

Om een bepaalde tijd moesten we op school komen samen met alle geslaagden. We gingen met onze twee TL klassen proosten op wat we hebben gepresteerd en kregen daarna nog een leuke schoolvlag en natuurlijk onze cijfers. Al van tevoren toen ik daar was, kreeg ik al gelijk de opmerking dat ik echt even mijn cijfers moest bekijken, joh waarom kom ik hier anders? Maar het feit dat hij zij dat ik een hele mooie lijst heb, dat kon ik wel waarderen.

Ik kreeg mijn cijferlijst en ik wist niet wat ik zag. Ik zal niet al mijn cijfers opnoemen, want ik wil absoluut niet opschepperig overkomen, echt niet, maar laat ik zo zeggen, al mijn eindcijfers waren afgerond een 7 en Duits was een 9. Ik dacht mooi! Daar kan ik wel mee thuiskomen.

Mijn dag kon niet meer stuk! 'S avonds zijn we nog uit eten geweest en ik heb heerlijk geslapen. Ik weet nu dat ik mijn vervolgopleiding mag gaan doen, waar ik superveel zin in heb en daar was ik nog het meest blij om. Over twee maandjes ga ik daar mee beginnen. Maar eerst werken en een paar daagjes weg! En of course video's blijven maken. Want al ben ik wat minder actief op mijn blog de laatste tijd, elke maandag om 15:00 staat er een video online. En soms zelfs wat extra's.

Dat was even wat ik mee wilde delen. C U L8ER. :D

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier