Social Media Icons

Top Nav

Youtube video's van afgelopen tijd.

mrt 29, 2015 0 comments

Al een tijdje heb ik het een beetje druk gehad en nog steeds. School zit het blog leven een beetje in de weg. De laatste tijd heb ik zo goed als niets op mijn blog gezet en daar baal ik wel van. Wel is het me toch gelukt om filmpjes te blijven maken. Maar om telkens per video een apart artikel op mijn blog te zetten heeft niet heel veel zin.

Dus vandaar dat ik nu een paar van mijn video's die ik de laatste tijd heb gemaakt nu in één artikel heb gezet. Het kan natuurlijk zijn dat je één van mijn abonnees bent en dat je de video allang hebt gezien. Voor die mensen, bedankt voor het kijken! Maar voor de mensen die nog flauw idee hebben wat ik de laatste tijd zoal op youtube heb gezet, veel kijkplezier!

BABYFOOD CHALLENGE


OUTTAKES/BLOOPERS BABYFOOD CHALLENGE


ALLES GEWOON WEER OP DIT KANAAL!


HOW TO MAKE TUMBLR PHOTO'S?!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier