Social Media Icons

Top Nav

De laatste weekjes van mijn tussenjaar.

jul 5, 2020 0 comments

Eindelijk weer een zondag waar ik de hele dag mag doen waar ik zelf zin in heb. Geen verplichtigen, geen werk, gewoon even lekker mijn kamer wat opruimen, plannen maken voor video's en opeens de behoefte om eens lekker weer mijn blog er bij te pakken en in het wilde weg schrijven. Want hoe is de afgelopen tijd gegaan? Nog een paar weekjes te gaan en dan begint mijn schoolleven weer en is mijn tussenjaar gedaan.

De afgelopen tijd heb ik veel gewerkt. Het plan was om dit jaar lekker veel bezig te zijn met mijn blog en mijn Youtube kanaal en hoewel dat in het begin ook prima ging, had ik na een aantal weken de kans om fulltime te gaan werken. Iets wat mij een perfect idee leek. Veel werken, geld verdienen en enorm veel kennis opdoen op de werkvloer, iets wat ik beide absoluut heb gedaan. Welliswaar heb ik alsnog deze week veel van het spaargeld alweer over de toonbank gegooid en terug in het bedrijf gestopt waar ik werk, want ik wilde zo nodig het nieuwste en het beste op het gebied van video en fotografie apparatuur hebben voordat ik de nieuwe opleiding start, maar dat nemen we maar voor lief, we moeten dan nog maar even opnieuw gaan sparen nu.

Iets wat op zich een mogelijkheid gaat zijn, want het afgelopen jaar ben ik gestart met een grote freelance opdracht. Een opdracht die op dit moment toch wel echt veel langer duurt dan gehoopt en ik dus nu al een jaar lang niet echt lekker vrij mijn dagen heb kunnen inplannen. Ik heb dit jaar geleerd wat ik wel en wat ik niet meer wil doen wat betreft freelance werk. Tuurlijk, een leuke som geld op de rekening is leuk, maar ik heb geleerd dat als je iets gaat doen, doe dan ook iets wat je oprecht leuk vind om te doen, want anders kan het alleen maar een langdurig project worden waar geen einde aan lijkt te komen. We zijn in de laatste weekjes van van mijn tussenjaar en de tijd begint te dringen, deze aankomende weken moet dit project toch echt worden afgerond want de aankomende periode heb ik feitelijk gezien gewoon geen tijd om er veel naast te doen.

De school gaat van start en ik wil nog 24 uur gaan werken daar waar ik nu werk. Maar omdat goed te kunnen combineren heb ik ervoor gekozen om uit huis te gaan. Deze laatste weekjes lijken wel een gekkenhuis. Beslissingen worden genomen en hoewel ik er niet het meest zin in heb, want eerlijk is eerlijk, ik heb het zo best mooi voor elkaar, weet ik dat deze keuzes op langer termijn alleen maar goed gaan zijn en dat ik er straks alleen maar profijt uit haal.

De laatste weekjes zitten dus vol met voorbereidingen; van het zoeken van een kamer, alvast uitzet spullen bij elkaar zoeken en ondertussen alvast alles regelen voor wanneer het nieuwe schooljaar begint..Juist doordat ik weer ga starten met een creatieve opleiding ben ik heel erg geneigd om nu juist weer meer bezig te gaan met het bloggen en video's maken en dat is dan ook echt iets wat ik nu aan het inplannen ben zodat ik alvast weer in die flow zit voordat de opleiding begint, een opleiding voor met grafisch werk en schrijven. Dus hoe komen mijn laatste weekjes eruit te zien?

Nou, vol met eindelijk wat meer eigen werk doen, zo snel mogelijk mijn freelance project afronden zodat ik eindelijk weer wat rustiger mijn vrije dagen kan hebben en straks lekker op vakantie kan zonder stress dat nog iets af moet en voorbereiden op de komende vier jaar van mijn leven.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier