zondag 13 december 2015

Review: W7 IN THE BUFF


Gisteren ben ik naar het ILOVEBEAUTY event geweest en daar heb ik ook nog een mooi palette gekocht. De W7 In the Buff natural nudes eye colour palette. Zoals het al zegt, neutrale kleuren. En omdat ik dat de laatste tijd wat meer draag, wilde ik dit palletje graag uitproberen. Een nieuw product is het niet, maar ik heb hem nieuw en wil daarom ook mijn mening hierover veilen.


De verpakking over het algemeen vind ik echt heel mooi. Voor mijn idee geeft het een duur gevoel. Terwijl hij maar 8,95 kostte. Hij is makkelijk mee te nemen en ziet er gewoon classy uit.
Het is een palette met twaalf kleuren die allemaal niet al te veel opvallen qua kleur, maar waarmee je wel opvallende looks kan creëren. Vooral de goud/bruinige kleuren spreken mij heel erg aan in dit palette en ik ben heel erg benieuwd wat ik hier allemaal mee kan doen doen. Zoals je ziet zit er ook nog een handig kwastje bij, dus mocht je zelf nog geen kwasten hebben, dan kan je genoeg met dit kwastje doen.

Elke kleur heeft zo zijn eigen naam. Wat natuurlijk erg handig is, als je precies wilt onthouden welke kleuren je hebt gebruikt en om aan andere mensen uit te leggen welke kleur je gebruikt. Ja, als blogger en Youtuber heb je daar dus het meest profijt van.
Dit zijn dus even alle kleuren op een rijtje. Sommigen zijn helaas niet zo goed te zien, omdat het alleen een mooie highlighter is, maar als ik zo kijk valt het wel te zien. Hieronder alle swatches van de kleuren. Op volgorde van links naar rechts. Maar ben ik per ongeluk één vergeten maar weet niet meer welke.
Dat waren dan alle kleuren. Normaal gesproken zou ik hierbij ook nog een make-up look maken en in dit artikel doen, maar dat heb ik dit keer expres niet gedaan omdat ik dat binnenkort wil doen in een apart artikel, waar ik wat meer kan vertellen over de look.
Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Het heeft een goed pigment, mooie kleuren, niet duur en veel keuzes dus variatie. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall