Social Media Icons

Top Nav

Beste YouTube + Interview microfoons ?! | Zoom H5 , RØDElink Lav & Saramonic XLavMic-O Testen!

mei 15, 2020 0 comments
Als er iets is waar ik niet van houd is het kijken naar video met slechte audiokwaliteit. Een slechte videokwaliteit met de juiste audio kwaliteit kan ik dan weer wel waarderen en zodra de video kwaliteit goed is en de audio is ook optimaal in orde dan wordt ik al helemaal vrolijk!Ik heb 4 jaar lang gebruik gemaakt van de Rode videomic Pro. En hoewel ik nog steeds fan ben van die shotgun microfoon en ik nog steeds de microfoon ga gebruiken, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in audio apparatuur en de audio technieken. Na wat onderzoek te hebben gedaan naar de producten heb ik een leuk setje aangeschaft om niet alleen mijn YouTube video kwaliteit te verbeteren, maar voornamelijk mijn opdrachten voor school zullen denk ik ook te maken hebben met interviews en dan wil ik daarvoor wel de juiste audio apparatuur gebruiken.

 In deze video test ik dan ook de producten, leg ik uit waarom het handig is en hoor je zelf de verschillen in de audio.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier