donderdag 3 mei 2018

Heb ik mijn (5 jaar aan) video's verwijderd?

Het is tijd om mijn hobby om te zetten naar iets waar ik echt verder mee wil gaan! 5 jaar lang video's maken en bloggen, maar nooit echt de intentie om er echt wat mee te gaan doen? En waarom niet? Ik zag YouTube als iets wat ik naast het bloggen deed, daarna het bloggen naast het YouTube, maar mijn voornamelijke prioriteit was achter de camera staan. Filmen en fotograferen. 

Maar wat als je toch meer met deze platforms wil doen dan anders? Ik zeg, laat ik al mijn andere video's op verborgen zetten en beginnen met een schone lei. Maar om alles duidelijker uit te leggen zou ik even de video bekijken. Alleen de reden dat ik het hier op mijn blog nog even zet is omdat ik eindelijk de waarde van het schrijven heb kunnen vinden. Wat betekent dat het zoveel leuker is om mijn video's te combineren met het schrijven van een artikel, dan dat ik dacht dat het was. 

Dat betekent ook weer een nieuwe start van mijn blog. Elke week minstens 2 artikelen waaronder 1 video. Ik zeg een aardig redelijk doel om vol te houden. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall