donderdag 10 mei 2018

Fotoshoot tussen de tulpen! + De foto's

Eens wat anders dan in een stad met interessante gebouwen. Dit keer gingen we gewoon lekker tussen de tulpen zitten en foto's maken. En daar hebben we een gezellige tutorial / backstage video bij gemaakt. Maarr, ik wil je ook graag een kijkje geven in mijn leven bij mijn stage bij de Clipjesfabriek. Wil je een paar van de eindresultaten zien van de shoot kijk dan hieronder!


De foto's zijn gemaakt in de polder. We wilden eerst richting Beilen maar wisten niet zeker of dat wel open was. Laat het nou zo zijn dat ik familie in de polder heb en daarnaast de afgelopen weken voor werk door de polder heen reed, dat ik wist dat er daar ook genoeg tulpen te vinden zijn.

Dani en ik schieten wel vaker samen. Zij heeft dan weer content voor haar fashion instagram account en ik heb weer foto's voor in mijn portfolio en mijn fotografie instagram account. Dus het is alleen maar win-win. Eigenlijk zelfs win-win-win want we houden er beide ook een erg leuk dagje aan over.

Bedankt voor het kijken van de video! Ik ben heel benieuwd naar wat jullie van de foto's vinden!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall