Social Media Icons

Top Nav

Een stad vol schoonheden | Porto

okt 9, 2016 0 comments


Eén van de dingen die ik sowieso wil delen is mijn reis in Porto. Een paar nachten in een grote stad in Portugal. Met een rijkdom aan prachtige uitzichten en huizen heb ik mijn camera continue voor mijn ogen gehad!

Met een opa, met een eigen reisbureautje, zul je er vast niet raar van opkijken dat ik een enorme reis fan ben. Ik hou van nieuwe culturen ontdekken, andere omgevingen zien en gewoon eens zien hoe anderen leven.
Dit keer ben ik dus een paar dagen in Porto geweest. Een grote stad in Porto, waar wij ons midden in de stad bevonden. En wauw! Wat heb ik daar kunnen genieten.
Sinds ik écht bezig ben met fotografie kan ik veel meer van mijn omgeving genieten. Ik probeer in alles iets moois te zien en als het lukt het zo mooi mogelijk vast te leggen. Juist de kunst om van alles iets te kunnen maken vind ik het leukst.
Porto heeft een rijkdom aan allerlei oude gebouwen. En met name huizen, appartementen en flatgebouwen. Dat vind ik dus mooi. Iets wat zo lelijk is, dat het mooi is. Het hoeft niet altijd het meest bekendste of luxe te zijn om er mooi uit te zien. Nee, geef mij maar liever vintage.
Porto heeft eigenlijk alles te bieden. Een mooie oude stad, een groot winkelcentrum met de meest luxe merken en aangezien Porto ook nog aan de oceaan ligt, heb je zelfs nog een ENORM strand om aan te liggen. En waarom leg ik nou de nadruk op enorm? Nou, als je het hele strand bij langs wandelt tot het einde van het strand, dan voelt het alsof je heel Portugal bent langs gewandeld. Ik spreek uit ervaring.


Lief zusje heeft sinds deze zomervakantie ook een spiegelreflex camera dus ook zij heeft lekker de vakantie de hele tijd foto's gemaakt.


Ohja, ik ben ook achter mijn liefde voor mensen fotografie gekomen in Porto. Ik ben nu echt om. Ik zet liever een oude vrouw achter de viskraam op de foto dan een mooie bloem. Ik vind het echt super om het dagelijks leven van de mens in beeld te brengen en het realistisch te houden.

Wanneer er iemand in je gezin saxofoon speelt, dan kon ik het niet laten om zo'n foto te maken. En het is nog één van mijn favo foto's van deze vakantie ook. Ik kan wel uitleggen waarom, laten wij voor deze keer even achterwegen. Deze Chinezen, of eerder Japanners geloof ik, gingen trouwen. In het zwart..


Dus ja, ik ben achter een heleboel dingen gekomen deze paar dagen. Ben erg blij met het resultaat en heb hierdoor mijn eigen stijl van fotografie leren ontwikkelen. En wat ik daar mee bedoel, moet je maar bekijken op mijn fotografie instagram want daaruit blijkt het wel. Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier