Social Media Icons

Top Nav

Back to school - OOTD 8/9/15

sep 8, 2015 0 comments
Vandaag heb ik voor jullie weer een keer een outfit of the day. En eigenlijk kan je het zien als mijn back to school outfit van dit jaar, want de outfit die je hier ziet komt eigenlijk op hetzelfde neer wat ik vaak naar school draag. Simpel maar leuk. En met een mooie make-up look erbij ben je zo klaar!

Van mijn oma heb ik laatst dit vestje gekregen, die ik over een hemd of een shirt kan doen. Bij haar was hij te groot en bij mij paste hij wel. Ook wel iets te lang, maar daarom heb ik mijn mouwen opgekruld. Hij is simpel grijs met zwarte panter print erop. Over het algemeen vind ik panter print helemaal niks, maar in deze vorm met deze kleuren vind ik het zeker een leuk vest. Hij zit heerlijk en heeft een lekker stofje. En als het te warm is, kan je hem gemakkelijk even uit doen. Dus ook juist makkelijk om mee te nemen en als het koud is aan te doen. Ik ben er blij mee!
En zoals je ziet is hij vrij lang. En dat vind ik wel wat fijner. Waarom weet ik niet precies, maar shirts/vestjes vind ik wat prettiger als ze wat lang zijn. En dat is naast het feit dat ik dat ook gewoon mooier vind dan kort. 

Ik heb verder een grijze high waisted broek aan. Die 3 goudkleurige opvallende knopen heeft. De broek heb ik al een tijdje, maar hij zit nog heel erg lekker en ziet er nog mooi uit! En dan nog onder mijn vest een simpel zwart shirt van Pieces. Waar het vest en de broek vandaan komen weet ik helaas niet meer.
En als schoenen, heb ik deze groene sleehakken. Slim als dat ik ben ben ik eerst met deze schoenen in het natte gras gaan staan voor de foto's en pas daarna een foto van de schoenen zelf, dus ze zien er nat uit om sommige plekken, gelukkig trekt dat vanzelf weg wanneer de schoenen weer droog zijn.

Tot slot heb ik een lage staart in gedaan, met wat losse plukken en een paarsrode kleur van Kiko opgedaan als smokey eye. En nog een huids-kleurige lipgloss van BE op mijn lippen. Mijn dag kon beginnen! 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier