dinsdag 15 oktober 2013

Catrice ALL MATT plus foundation/powder/concealer

Ja hoor, het duurde even, maar ik heb eindelijk de review van van deze 3 producten af! Want vaak kreeg ik de opmerking dat ik een lichtere foundation moest kopen, en nou was ik het daar eigenlijk wel mee eens. En toen ik deze 3 zag liggen, moest ik ze gewoon meenemen. Lees verder als je de review wilt lezen van deze 3 Catrice producten :)

Als eerst maar de foundation. De Catrice ALL MATT plus foundation. In 020 Nude Beige. Zoals het al zegt, hij is mat wat ik zelf erg fijn vind. En hij zou lang moeten blijven zitten. En blijkbaar is hij olie-vrij. Ik was erg benieuwd.
Je hoeft er natuurlijk niet te veel van op te smeren, dus het potje gaar vast niet zo snel leeg, aangezien ik er best veel in vind zitten. De foundation is niet te dik, en ook niet te dun.
Mijn arm is altijd rood, maar de kleur klopt wel hoor. Hij smeert goed uit, en voelt niet vettig aan je vingers.
*Voor
*Na
De Catrice camouflage cream. Ofwel mijn nieuwe concealer. Want bij een lichtere foundation, hoort ook een betere en meer op de kleur gelette concealer. En die heb ik gevonden. Maar koos wel voor 1tint lichter dan mijn foundation, namelijk de 010. 
Dit is de swatch ervan, het is een mooie lichte concealer, die goed blij plakken, en er erg natuurlijk uitzien. Hij is makkelijk in te blenden met de foundation. En je ziet dus niet dat je bepaalde plekjes extra hebt bedekt.
En als laatste bedacht ik me dat mijn poeder ook al bijna op was, dus die kon wel vervangen worden. Ik heb de poeder van dezelfde collectie als die van de foundation, namelijk de ALL MATT plus shine control powder.
De poeder geeft mooi af. En blijft net als wat ze beloofden, lang zitten. Waar ik dus erg tevreden over ben.
En zo zie ik eruit, als al mijn onzuiverheden zijn weggewerkt, en een stuk egaler eruit zie.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall