zaterdag 11 september 2021

Summerbody voeding tips voor op vakantie!

 

Je bent wekenlang aan de slag geweest voor die 'Summer body' en dan begint eindelijk die vakantie waar je al een tijd op wacht. Voor ons studenten is de vakantie tijd alweer over, maar voor werkend Nederland kunnen jullie eindelijk geniet van de vakantie plekken zonder schreeuwende kinderen om je heen. Maar dan komt het, de lekkere gerechten wat op de menukaarten staan. Ondanks dat je wilt kunnen geniet van de vakantie en het lekkere eten, wil je toch ook graag dat lichaam behouden waar je zo hard aan hebt gewerkt. Het klinkt bijna onmogelijk. Maar met de juiste tips kan ook jij straks terug naar huis met diezelfde platte buik als waar je mee was gekomen.


Ik wil nog wel even benadrukken, net als wat ik in de video zeg, dat je natuurlijk moet kunnen genieten van je vakantie en dat een summer body niet voor iedereen een prioriteit is en dat daar niks mis mee is. Vind jij het fijn om strak in je vel te zitten, voor, op en na je vakantie dan is deze video voor jou. Maar als jij er helemaal oké mee bent om los te gaan qua eten en relaxen op je vakantie, wetende dat je na die tijd wel weer de sportschool in gaat, dan is deze video wellicht niet voor jou, maar dat hoeft ook niet.

Ik heb zelf jaren genoten van mijn vakantie en nooit nagedacht over voeding. Dit was tot nu toe mijn meest gezonde vakantie ooit. De drie jaren hiervoor heb ik beetje bij beetje het gezonder aangepakt en ik ben twee weken naar Griekenland geweest, een land van de lekkere salades, dus het werd mij ook niet heel moeilijk gemaakt. Maar hopelijk haal je uit deze video wat tips of raak je in ieder geval wat bewuster van jouw keuzes op je vakantie, mits dat iets is wat je wilt.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall