Social Media Icons

Top Nav

Opleiding Creative Business : Wat ga ik verwachten? Waarom deze keuze? ★ (Get Ready With Me)

aug 23, 2020 0 comments
Morgen start ik met de opleiding Creative Business aan het Saxion en zoals gewoonlijk lijkt het mij erg leuk om daar het één en ander te delen. Dus laten we de reeks video's aftrappen met mijn verwachtingen van de opleiding, vertel ik waarom ik deze opleiding heb gekozen en waarom ik überhaupt nog een HBO opleiding ga doen.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier