Over mij

Hey, leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen. Ik zal mij dan maar even voorstellen. Mijn naam is Tessa Klok, ik ben 18 jaar en woon ik al mijn hele leven in Meppel. Daar ben ik dan ook geboren. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik dol op alles wat met beeld te maken heeft. Fotografie en filmen. Ik ben zo'n vier jaar geleden met het bloggen en het maken van YouTube video's begonnen en ik vind het nog steeds hartstikke leuk. In 2011 had ik een blog aangemaakt, xTessie, maar vanwege een aantal auteursrechten op een ander kanaal op hetzelfde gmailaccount, is mijn blog na twee jaar verwijderd. Na een maand heel veel verdriet daarover te hebben gehad, aangezien een heleboel werk van mij kwijt was, ben ik toch weer begonnen met bloggen. Dit keer onder de naam xxTessie, want ik wilde niet veel aan de naam veranderen. En één Xje erbij was het makkelijkst. En zodoende xxTessie. Waar ik nu al bijna drie jaar op blog. Met wat ups en downs erbij, waardoor ik in sommige perioden wat minder heb geblogd. En nu, nadat ik xxTessie te kinderlijk vond, ben ik over gegaan naam mijn eigen volledige naam.

Omdat ik dit alles zo leuk vind, ben ik sinds 2015 begonnen met de opleiding Audio Visueel-specialist. Daar leer ik alles over filmen, fotograferen en het bewerken ervan. Ook daar zullen jullie wel wat van zien op mijn blog. Vanaf eind augustus ga ik zes maanden stage lopen bij een media bedrijf, dus dan kan ik daar ook wel eens wat over vertellen etc.Ik hoop dat jullie nu genoeg over mij weten en wil je nog iets vragen, dat mag altijd!

Veel leesplezier op mijn blog!
Tessa

Tessa Klok blog // bestaat sinds 24 januari 2013


4 opmerkingen:

 1. Hey! Ik zie net dat je begin 2013 bent begonnen..dat is al een tijdje, zeg! Ik ben eind 2013 begonnen en ik heb dus nog niet zo heel veel volgers... Ik zou het fijn vinden als je mij wat tips kan geven: www.mbfl.blogspot.com
  Als t via email kan is het ook goed: evyvanweelden@gmail.com
  Ik hoop echt dat je even een kijkje neemt, want ik doe mijn best om zo leuk mogelijk te schrijven!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog heb je! Volg je mij ook terug?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥