365 Dagen een artikel op mijn blog!

Het afgelopen schooljaar was echt té gek voor worden. Ik heb enorm mogen genieten van alle dingen die ik heb mogen doen, maar ik heb ook zitten te stressen over vanalles maar met name met school. Het was het jaar van het afronden van mijn opleiding, mijn laatste stage en mijn laatste maanden met mijn klasgenoten. Helaas door verschillende redenen zal ik samen met vrijwel al mijn klasgenoten aankomende maand pas onze diploma's in ontvangst namen. En dan zijn wij vrij om gaan en te staan waar we willen!

Ik heb niet stil gezeten!
Nog heel even dus en ik mag ook eindelijk zeggen dat ik gediplomeerd videomaker en feitelijk ook fotograaf ben. Gek, want daarna ben ik niet meer leerplichtig, ik heb dan tenminste MBO in the pocket, dus ik mag doen met mijn leven wat ik zelf wil. Ondanks dat ik enorm stil ben geweest op het gebied van bloggen heb ik absoluut niet stil gezeten. Ik heb een enorm gave stage gehad bij de musical The Addams Family, waar ik voor hen de video's heb gemaakt die je nog wel op hun Facebook en Instagram kunt vinden, ik ben mee geweest naar Porto in Portugal voor een fashioshoot en het maken van een Kickstarter video voor een nieuw sneaker merk. Daarnaast heb ik nog een aantal andere losse opdrachten gedaan voor mijn video en fotografie bedrijf, want ja ook dat is gebeurt, officiëel sta ik nu sinds een tijdje ingeschreven bij de KVK en run ik dus mijn eigen bedrijf en last but not least ben ik meer uren gaan werken, wat betekent dat ik mij nu 3 maal bevindt op Urk bij de fotografie en video winkel CameraNu waar ik het enorm naar mijn zin heb!

Dus wat nu?
Je leest het al aan de titel van dit artikel. En je zou denken, waar is ze aan begonnen. Dat vraag ik mijzelf dus ook af. De grootste reden waarom ik dit wil gaan doen is omdat ik eindelijk iets wil gaan doen waaraan ik kan starten en ook kan afmaken. Ik begin zo met mijn tussenjaar, voordat ik ga starten op the Dutch Filmers Academy die gaat verhuizen naar Amsterdam. Ik kon dit jaar al wél heen, aangenomen en al, maar ik ben eerst even gegaan voor een jaartje werken. Even een jaartje geen school en eens tijd hebben voor alle eigen projecten waar ik mee bezig ben. Oftewel een jaar de tijd om ook mijn blog weer wat leven in te blazen. 

Ik ben de laatste tijd sowieso wat meer bezig op mijn YouTube kanalen en dat blijf ik zeker ook doen. Maar ik doe ook een heleboel aan fotografie en ik vind het leuk om teksten te schrijven, ik ben ooit begonnen met het bloggen en tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds hartstikke leuk om te doen. Nu moet ik mijzelf alleen nog pushen om het dan ook te doen!

Het plan!
Elke dag zullen jullie van mij een nieuw artikel zien te lezen. Dit kan een artikel zijn met enorm veel tekst en mijn mening over een bepaald onderwerp, of het zijn een mooi aantal foto´s die ik heb gemaakt en daarbij een passende teksst. De onderwerpen zullen net als altijd varieëren, van lifestyle tot vakgebied, fashion tot koken, het kan echt allemaal en het hangt er gewoon van af waar ik op dat moment zin heb om in te schrijven. Sommige artikelen zullen op dezelfde dag zijn geschreve, sommige zullen gelijk online gaan wanneer ik klaar ben met het typen van mijn laatste punt.

Conclusie:
Ik weet niet wat ik mijzelf ga aan doen, maar ik heb er wel heel veel zin in en ik hoop dat jullie de artikelen zullen gaan waarderen!

0 Comments:

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥