Disney Tag

Ik ben nog altijd dol op Disney. Net als een heleboel andere mensen. Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete film. En bij elke generatie zijn er weer nieuwe films bij gekomen. Vandaag doe ik voor jullie de Disney tag.


Wat is jouw favoriete film van Disney?
Ik heb meerdere films die ik echt heel leuk vind. Maar de leukste is dan toch Frozen! De film zit mooi in elkaar, heeft prachtige muziek en het heeft karakters die je echt daadwerkelijk raken. Naast het feit dat de film zelf al te gek is, ben ik wel van mening dat ik de Nederlandse en Duitse (Duits heb ik nog niet gezien maar wel wat dingen gehoord) voor mij het leukst zijn. Maar dat komt puur omdat ik óók fan ben van degene die het inspreekt/inzingt.

Klein feitje, ik was altijd al een beetje verliefd op de stem van de Nederlandse Pocahontas. En paar jaar later ben ik ook daadwerkelijk fan van de persoon met die stem. En niet zo'n beetje ook..

Welke prins wil je zijn?
Oh.. die wordt lastig. Maar ik kies dan voor de prins uit Doornroosje. Want hij gaat gelukkig niet honderd jaar slapen. En je bent de held van het verhaal!

Welke prinses wil je zijn?
Ariel! Het lijkt me best leuk om gewoon onder water te kunnen ademen, en kijken. Daarnaast een hele wereld te kennen die de mens niet kent. Ja duh.. ik weet dat het niet echt is. Maar dat dachten de mensen in die film ook. Haha! Maar voor de rest, je trouwt met een knappe prins, je kan super mooi zingen en krijgt een schattig kindje. Nou ik weet het wel!

Op welk karakter lijk je het meest?
Ik denk Merida en Ariel. Ze hebben allebei hun eigen willetje. En ze zijn soms niet de handigste. Maar ze zijn wel sterk, en durven het avontuur op te zoeken. Nou die dingen komen wel bij mij aan de orde in mijn karakter kan ik je zeggen.


Wat is je favoriete liedje?
Zoals ik al zei ik vind Frozen en Pocahontas al te gek vanwege de liedjes. Dus het is lastig om daar uit te kiezen. Op dit moment ben ik een beetje verslaafd aan "Let it go" uit Frozen en welke taal maakt me niet uit. Maar over het algemeen kies ik dan voor "Om de kromming van de stroom" van Pocanhontas.

Wat is je favoriete Disney-park?
Ik ben maar in één Disney-park geweest en dat was die bij Parijs. De eerste keer was ik nog best jong, en de tweede keer, toen bleven we daar ook 3 nachten slapen, was een paar jaar geleden. En van alle attractieparken waar ik ben geweest is Disney toch wel echt het meest speciaals!

Welke van de originele figuren is jouw favoriet?
DONALD! Bij ons ligt elke week de DD op de mat. En ik lees het elke week met plezier! En die stunteligheid vind ik vaak in zijn verhalen erg grappig en leuk. Ik heb zelfs ooit een spreekbeurt over die eend gegeven. Dus daarmee is wel duidelijk dat hij mijn favoriet is.
Welk huisdier zou jij ook wel willen hebben?
Het paard van Belle. Puur omdat ik wel een paard zou willen hebben.

Wat is jouw favoriete schurk (Villain)?
Maleficent uit Doornroosje. Ik weet niet waarom maar ik vind haar zo sluw en bijzonder tegelijker tijd. Ze boeit me. En daarom ben ik ook erg benieuwd en vind ik het erg leuk dat er een film van is gekomen!

Als je een nagellak mocht ontwerpen welke kleur en welke naam zou je die dan geven – Disney gerelateerd?
Dan kies ik voor de haarkleur van Ariel, met de naam Ariel. Ik vind rood erg mooi op de nagels. En eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet de kleur rood gezien die hetzelfde is als het haar van Ariel. Hoogs waarschijnlijk is die kleur er al lang, maar ben ik hem nog niet tegen gekomen.
In welk kasteel zou jij wel willen wonen?
Dat wordt echt wel het kasteel van Doornroosje. Ik ben vooral verliefd op dat kasteel geworden toen ik in Disney land Parijs was geweest. Het is echt zo'n mooi kasteel, zo sprookjes achtig. Kan ook niet anders in een sprookje.. Maar met die kleuren en vormen. Dat kasteel is zeker mijn favoriet.

Deze tag heb ik overgenomen van Beautybeforebreakfast. En natuurlijk kan jij hem nu zelf ook overnemen!

Bronnen: 1e - 2e - 3e
Share: